Βίλεμ-Χέρενφεν: Η… χαρά των γκολ

Metrosport Team05 Μαρτίου 2022

Συναρπαστικό με μεγάλα παιχνίδια και έντονο ενδιαφέρον προμηνύεται το αγωνιστικό Σαββατοκύριακο σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Το team του Betshow.com σε βάζει στο παιχνίδι των στοιχηματικών προβλέψεων.

Ο Γιώργος Μάντζιος ξεχωρίζει στις σημερινές επιλογές του στο Betshow.com την αναμέτρηση Βίλεμ-Χερενφεν. Η φύση του ολλανδικού πρωταθλήματος είναι δεδομένα επιθετική, ωστόσο ανάμεσα στις δύο ομάδες υπάρχει μια μακρά παράδοση Goal Goal&Over σε 15 συνεχόμενα παιχνίδια και αναμένει να προκύψει… και 16ο που θα παρατείνει αυτή την παράδοση.

Ο Νίκος Κουλιανός περιμένει στο Betshow.com… το «τρένο» να συνεχίσει ακάθεκτο και με γκολ στη Γερμανία.

Ο Θανάσης Κυλώνης αναλύει στο Betshow.com γιατί πηγαίνει κόντρα, με σαφέστατη εξήγηση στο… φαβορί που έχει πολλά πράγματα στο… μυαλό του, ο Φώτης Πλιάκος άπλωσε τα νούμερα της στατιστικής, μέσα από την οποία ενισχύει την άποψή του για την επιλογή που δίνει μέσω του Betshow.com στην Ισπανία και ο Παναγιώτης Σωτηρόπουλος περιμένει αγωνιστική μέρα με γκολ στην Ιταλία.

Ο Γιώργος Πετρίδης αναλύει τα δεδομένα του μπασκετικού ντέρμπι στο Ιβανώφειο ανάμεσα σε Ηρακλή και ΠΑΟΚ, στο Betshow.com με δυνατό προγνωστικό.

Πανέτοιμος και αποφασισμένος για νέες… μπόμπες ο Φρουρός, ο Καρτάκιας ετοιμάζεται να κάνει ξανά θραύση στο Betshow.com όπως και το ανεπανάληπτο Live Chat.

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ BETSHOW.COM ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.