Betshow: Θέλει να ξεμπερδεύει

Νίκος Κουλιανός15 Ιουλίου 2020

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται το ποδοσφαιρικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον ανά την Ευρώπη. Σε φουλ δράση και σήμερα, η Ιταλία, η Ελβετία, Αγγλία και Νορβηγία, όπου μας προσφέρουν απλόχερα σημαντικές επιλογές…

ΜΟΛΝΤΕ – ΒΙΚΙΝΓΚ: Ασταμάτητη! Η πρωταθλήτρια Νορβηγίας δείχνει σε τρομερή κατάσταση και δείχνει ότι θα είναι και φέτος μια από τις ομάδες που θα κάνουν πρωταθλητισμό. Προς το παρών ακολουθεί το τρένο της Μπόντο, ωστόσο περιμένουμε να κερδίσει χωρίς στάση την αξιόμαχη Βίκινγκ. Άσος συνδυαστικά με over,για καλύτερη απόδοση.

ΟΦΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο ΟΦΗ συνεχίζει να ψάχνει την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ, καθώς δεν τα κατάφερε ούτε με τον Άρη. Το σίγουρο είναι ότι θα παίξει ανοιχτά και χωρίς σκοπιμότητες απέναντι στον Ολυμπιακό, που μετά την απώλεια του αήττητου από τον ΠΑΟΚ, ξεκουράζει όλα τα βαριά του χαρτιά. Βασική μας σκέψη το αμφίσκορο!

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΚΑΛΙΑΡΙ: Την ευκαιρία να ξεμπερδεύει οριστικά με τα σενάρια που την μπλέκουν στην ουρά της βαθμολογίας έχει η ανεβασμένη Σαμπντόρια απέναντι στην πάντα αξιόμαχη αλλά πολύ αδιάφορη Κάλιαρι. Η ομάδα της Γένοβας μετρά τρεις νίκες στα 4 τελευταία έχει πολλά …κοινά σημεία με τους νησιώτες και περιμένω να μας δώσει τον άσο διπλασιασμού.

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΣΕΡΒΕΤ: Η Γιουνγκ Μπόις έπεσε από την κορυφή καθώς γνώρισε την ήττα από την Βασιλεία, σε ένα ματς που ο Σουλεϊμάνι, έχασε πέναλτι στο 90΄ για τα αγόρια από την Βέρνη. Η νίκη απέναντι στην μαχητική Σερβέτ πλέον μοιάζει μονόδρομος καθώς η Σεν Γκάλεν δείχνει ότι δεν χαρίζεται. Ο άσος συνδυαστικά με το over, έχει παικτική αξία.

ΛΕΤΣΕ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Η Λέτσε δείχνει σφυγμό στα δύο τελευταία παιχνίδια και ένα είναι σίγουρο, όσο έχει μαθηματικές ελπίδες θα τα δίνει όλα για την επιβίωση, καθώς διαθέτει καλό ρόστερ. Μετά την ισοπαλία με την Κάλιαρι,υποδέχεται την παραπαίουσα Φιορεντίνα με στόχο ακόμα μια αγωνιστική υπέρβαση. Θεωρώ ότι σετάκι των αποδόσεων αδικεί τους γηπεδούχους και βασική μας σκέψη είναι τουλάχιστον το 1Χ!

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΤΟΤΕΝΑΜ: Η Νιουκάστλ εδώ και λίγες εβδομάδες είναι παντελώς αδιάφορη και χαλάει την καλή εικόνα που μας είχε δείξει διαχρονικά. Στον αντίποδα η Τότεναμ μετά το μεγάλο διπλό επί της Άρσεναλ αναπτέρωσε τις ελπίδες της για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Θεωρώ ότι η ποιότητα και το κίνητρο είναι προς τα δεξιά και θα τιμήσουμε τον Μουρίνιο και τους παίχτες του!

    Προτείνουμε
    This page might use cookies if your analytics vendor requires them.