Betshow: Στενέψανε τα όρια, δεν έχει περιθώρια…

Νίκος Κουλιανός08 Απριλίου 2023

- Μεγάλα ματς το νέο μας κουπόνι δεν έχει. Ωστόσο έχει πολλά σημαντικά παιχνίδια, ιδιαίτερα κομβικά παιχνίδια για πολλές ομάδες ,καθώς βρισκόμαστε προς το φινάλε των πρωταθλημάτων και όλοι δίνουν να ρέστα τους για να πετύχουν τους στόχους τους. Πάμε να δούμε αναλυτικά την σημερινή μας τετράδα!

- ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡ.: Κατήφεια επικρατεί για την Ντόρτμουντ μετά την νέα εύκολη ήττα από την Μπάγερν, ακολούθησε μεσοβδόμαδα και ο αποκλεισμός στο κύπελλο από την Λειψία. Όπως είναι λογικό οι κιτρινόμαυροι θα ρίξουν το βάρος στο πρωτάθλημα για να διεκδικήσουν το τίτλο μέχρι τέλους. Σταθερά εκτός ο σημαντικός στόπερ Σλότεμπεργκ, ωστόσο επιστρέφει ο Αντεγέμι. Στον αντίποδα η Ουνιόν γνώρισε κι αυτή τον αποκλεισμό μεσοβδόμαδα στο κύπελλο από την Άιντραχτ, καθώς εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων. Το g/g+over στο 2.20 μας αρέσει πολύ!

- ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ: Ντέρμπι ουραγών είναι αυτό, με τις δύο ομάδες να έχουν λίγες ελπίδες για την παραμονή τους. Παρόλα αυτά η Σαμπντόρια είναι η ομάδα που δείχνει ότι έχει την διάθεση να το παλέψει μέχρι τέλους. Στην Ρώμη γνώρισε την ήττα σε ματς που στράβωσε πολύ μετά την αποβολή του Μουρίγιο στο 52ο λεπτό. Θεωρώ ότι με την δύναμη της έδρας μπορεί αν λυγίσει την αντίσταση της ντεφορμέ Κρεμονέζε και να διατηρήσει κάποιες ελπίδες. Αξίζει μια τουφεκιά στον άσο στο 2.40

- ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Δεν ήταν καλή μεσοβδόμαδα η Μπρέντφορντ απέναντι στην Μάντσεστερ και δίκαια γνώρισε την ήττα. Ωστόσο στην έδρα της ο Τόνει και η παρέα του δεν αστειεύονται. Για την ακρίβεια η Μπρέντφορντ είναι αήττητη στα 10 τελευταία παιχνίδια, μπροστά στο κοινό της. Σε τρομερή κατάσταση ωστόσο βρίσκεται και η Νιουκάστλ, με 4 συνεχόμενες νίκες και δείχνει ότι είναι αποφασισμένη να παραμείνει μέχρι τέλους στην πρώτη τετράδα. Θα την στηρίξω για ένα ακόμα παιχνίδι της και θα τιμήσουμε το καλοπληρωμένο χ2+g/g στο 2.30!

- ΛΕΣΤΕΡ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ: Νέα ήττα για την Λέστερ που δείχνει να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι και τους υπηρεσιακούς Σάντλερ και Στόουελ στον πάγκο της. Δεν τα κατάφερε ούτε με την Βίλα ,σε ματς που έμεινε ωστόσο νωρίς με δέκα παίχτες και πλέον στενέψανε τα όρια δεν έχει περιθώρια για νέα ήττα. Το ματς με την Μπόρνμουθ είναι ο ορισμός του εξάποντου και ο χαμένος θα έχει μεγάλα προβλήματα. Η παράδοση είναι με τις «αλεπούδες» που θα έχουν φυσικά και τον παράγοντα έδρα μαζί τους. Ο άσος οριακά στο δίφραγκο είναι επιλογή!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.