Κουλιανός: Πάλι αδικούν το αουτσάιντερ

Νίκος Κουλιανός29 Μαΐου 2021

- Είναι ο τρίτος τελικός το τελευταίο 20ήμερο που οι μπουκ αδικούν το αουτσάιντερ και εξηγούμαι. Πριν μια εβδομάδα είχαμε το κύπελλο στο ΟΑΚΑ, τα 4άρια στον ΠΑΟΚ, ήταν προκλητικά και αποδείχτηκαν στην πράξη. Η διαφορά των ομάδων δεν έλεγε την αλήθεια. Φαβορί ο Ολυμπιακός αλλά ως εκεί, στο τέλος είχαμε διπλό και τον ΠΑΟΚ, κυπελλούχο. Προχωράμε μεσοβδόμδα στον τελικό του Europa League.

- Ναι δυνατό φαβορί η Μάντσεστερ, αλλά όχι στο 1.75 που έπεσε κάποια στιγμή. Το είδαμε και στο χορτάρι. Τελικά το ματς παράταση και η κούπα στην «μικρή» Βιγιαρεάλ. Και πάμε στον τελικό με τα …μεγάλα αυτιά. Ναι η Σίτι του Γκουαρντιόλα είναι ανίκητη ως τώρα στον θεσμό, δείχνει να μην έχει αντίπαλο, αλλά όχι και 1.80 με την Τσέλσι που είναι σαφώς πιο έμπειρη στον θεσμό και την έχει κερδίσει στα δύο τελευταία τους ραντεβού!

- Θα γίνει μάχη και στο «Ντραγκάο», με τις δύο ομάδες να μην έχουν να κρύψουν απολύτως τίποτα. Από την μία ο Γκουαρντιόλα με το 4-3-3, χωρίς καθαρόαιμο φορ και ασφυκτικό pressing, που σου βγάζει τα…συκώτια! Από την άλλη η Τσέλσι με τον Τούχελ στον πάγκο της, παίζει το…χριστουγεννιάτικο δέντρο, καθώς με το 3-4-2-1, έχοντας κορυφή τον ταχύτατο Βέρνερ, ψάχνει σε κάθε ματς το επιθετικό transition και είναι ικανή να σε διαλύσει στην καλή της μέρα…

- Αγωνιστικά οι δύο ομάδες θα παραταχθούν με τις καλύτερες πιθανές ενδεκάδες, καθώς ο Γκιουντογάν αποθεραπεύτηκε πλήρως και προφυλάχτηκε στο τελευταίο ματς της Premier, ενώ και η Τσέλσι είδε τους Μεντί και Καντέ, να είναι πανέτοιμοι για την μάχη της Πορτογαλίας. Οι δύο ομάδες θα χουν και περίπου 6000 φίλους στο πλευρό τους.

- Πάμε τώρα στα καθαρά αγωνιστικά. Θεωρώ ότι και αυτό το ματς ξεκινά από αμφίσκορο και το 1-1. Διαθέτουν τόσο μεγάλη ποιότητα μεσοεπιθετικά που και θα βρουν σίγουρα την στιγμή τους. Συνεπώς η πρώτη μας σκέψη είναι το αμφίσκορο. Πολύ ζεστά κρατάω και το 2-3 γκολ, καθώς καλύπτει τα περισσότερα από τα στοιχηματικά μας θέλω.

- Στην συνέχεια όλα είναι πιθανά ακόμα και η παράταση, συνεπώς δεν μπαίνω στην διαδικασία του νικητή, καθώς το σενάριο να χουμε ακόμα ένα τελικό αποτέλεσμα 1-1, είναι ορατό. Πιθανοί σκόρερ στα δικά μου μάτια, από πλευράς Μάντεστερ Σίτι είναι φυσικά ο Ντε Μπρούινε, ενώ από την Τσέλσι θα επιλέξω τον Μέισον Μάουντ, που δείχνει να είναι σε καλό φεγγάρι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.