BetShow: Όπου ντέρμπι, ένταση και… κάρτες!

Metrosport Team11 Σεπτεμβρίου 2022

Το BetShow.com σας βάζει στη στοιχηματική δράση της ημέρας, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, στα μεγάλα (και όχι μόνο) πρωταθλήματα, με σημεία και αποδόσεις που έχουν αξία, τεκμηριωμένα.

Όπου ντέρμπι, πάθος και ένταση. Ήδη για το μεγάλο παιχνίδι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ έγινε μεγάλη κουβέντα όσον αφορά στην επιλογή του ρέφερι και ο Καρτάκιας στο BetShow.com «μετράει» τον Βούλγαρο, Γκιόργκι Καμπάκοφ, εκτιμώντας πως θα «κιτρινίσει» τις δύο ομάδες και στα δύο 45λεπτα του ντέρμπι (2,42).

Στο Ευρωμπάσκετ 2022 ο Γιώργος Πετρίδης έχει επιλέξει στο BetShow.com συνδυαστικές επιλογές και στις τέσσερις μάχες της ημέρας.

Ο Νίκος Κουλιανός στρέφεται στη Γαλλία στο BetShow.com βλέποντας διαφορές σ’ ένα από τα σπουδαιότερα ματς της ημέρας.

Ο Φώτης Πλιάκος βλέπει την εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία δύο αντιπάλων που συγκρούονται στην Ελβετία δίνοντας το προγνωστικό του στο BetShow.com.

Ο Γιώργος Μάντζιος προσμετρά την έξτρα κούραση από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στο ολλανδικό «ζευγάρι» που επέλεξε στο BetShow.com.

Ο Παναγιώτης Σωτηρόπουλος στηρίζει μια από τις φορτσάτες ομάδες στην Ιταλία στο BetShow.com περιμένοντας να συνεχίσει ανάλογα.

Μπες και εσύ τώρα στη μεγάλη παρέα του betshow.com! Καθημερινά αναλύσεις και προτάσεις από επτά κορυφαίους tipsters!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.