Betshow: Να της κάνει τη ζημιά...

Νίκος Κουλιανός17 Ιουνίου 2020

Μπαλίτσα σ όλη την Ευρώπη και σήμερα. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται φυσικά στον τελικό κυπέλλου Ιταλίας, στην Γερμανία που πλησιάζει προς το τέλος, αλλά και την Ισπανία, που μπήκε για τα καλά στη ζωή μας. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τα ματς που ξεχωρίσαμε για το σημερινό μας μενού…

- ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΚΟΛΩΝΙΑ: Γειτονικό ντερμπάκι μίσους είναι αυτό. Η Λεβερκούζεν θα ψάξει την νίκη για να μείνει μόνη στην 4η θέση που οδηγεί στους ομίλους του Champions League. H μισητή γειτόνισσα, ουσιαστικά είναι αδιάφορη και θα ψάξει να κάνει ζημιά στη Λεβερκούζεν. Έχει την ποιότητα μεσοεπιθετικά να σκοράρει και να κάνει το ματς ροντέο. Βασική μας σκέψη το g/g & over.

- ΛΕΙΨΙΑ – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ.: Η Λειψία έκανε το καθήκον της και πέρασε εύκολα από το Σιζενχάιμ και ουσιαστικά σφράγισε την θέση της για το ερχόμενο Champions League. Μπορεί να παίξει με λιγότερο άγχος πλέον, απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται σε κάθε ματς για την ύπαρξή της. Περιμένω ματς με γκολ εκατέρωθεν και η βασική μας σκέψη είναι το g/g & over.

- ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΜΑΙΝΤΖ: Με λυτρωτή τον Χόλαντ η Ντόρτμουντ πέρασε νικηφόρα από το Ντισελντορφ και παρέμεινε μαθηματικά και μόνο ζωντανή στην μάχη του τίτλου. Βασικός της στόχος είναι ουσιαστικά να κρατηθεί στην δεύτερη θέση και περιμένουμε στο ματς με την Μάιντζ να παίξει χωρίς σκοπημότητες και να προσφέρει σκορ και θέαμα. Η Μάιντζ είναι καλή στην κόντρα και περιμένουμε να βοηθήσει για να περάσει το over 3,5!

- ΡΙΟ ΑΒΕ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Νέα δοκιμασία περιμένει την Μπενφίκα απέναντι στην πάντα επικίνδυνη Ρίο Άβε που παίζει ελέυθερα και χωρίς πίεση όλα τα ματς. Η Μπενφίκα μετρά τέσσερις κολλητές ισοπαλίες και πλέον η υπόθεση τίτλος, δεν είναι στα χέρια της. Το άσχημο για τους Λουζιτανούς είναι ότι δέχονται γκολ με μεγάλη ευκολία και θεωρώ ότι αν θέλουν να επιστρέψουν στα τρίποντα θα χρειαστούν μίνιμουμ δύο γκολ.

- ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ.: Με γκέλα ξεκίνησε η Ατλέτικο μετά την διακοπή λόγω Κορονοιού και βρίσκεται πλέον εκτός τετράδας. Μια νέα πιθανή γκέλα θα φημιουργήσει πολλά προβλήματα στην ομάδα του Σιμεόνε. Ευτυχώς για τους Μαδριλένους η Παμπλόνα δεν θα χει κόσμο, καθώς είναι μια έδρα που το κοινό παίζει σημαντικό ρόλο. Σημαντική επιστροφή για τους φιλοξενούμενους αυτή του Ρούμπεν Γκαρσία.Περιμένω δύσκολη νίκη της Ατλέτικο, για καλύτερη απόδοση κρατάμε και το under 3,5, δίπλα!

- ΕΙΜΠΑΡ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Μίνι ντέρμπι Βάσκων είναι αυτό.Θυμίζουμε στον πρώτο γύρο είχαμε λευκή ισοπαλία..Με μια πρώτη ματιά το ζευγάρι δείχνει αρκετά ισορροπημένο. Το κίνητρο είναι μεγαλύτερο ωστόσο για τους γηπεδούχους, που χάνουν την δύναμη της έδρας καθώς το ματς δεν θα χει κόσμο. Θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία, περιμένοντας να μας βοηθήσει λίγο και η ροή του αγώνα.

Καλό βόλι…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.