Betshow: Η τελευταία πινελιά...

Νίκος Κουλιανός09 Ιουνίου 2021

- Βρισκόμαστε πλέον μια ανάσα από την έναρξη του Euro και σε προηγούμενες στήλες, έχω ξεδιπλωθεί για τα περισσότερα από τα βασικά μου μακροχρόνια bet. Η κατάκτηση από την Γαλλία, ο Κέιν για πρώτο σκόρερ, ο Καντέ για mvp του τουρνουά, η Ιταλία και η Αγγλία να φτάσουν τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά, είναι μερικά από τα βασικά μου στοιχήματα κι αυτό δεν αλλάζει.

- Στο σημερινό μας πόνημα θα ασχοληθούμε με κάποια μακροχρόνια ειδικά bet σε κάποιους ομίλους, όπου θεωρώ ότι υπάρχει στοιχηματική ευκαιρία. Ξεκινάω από τον 1ο όμιλο, όπου μετά από σκέψη κατέληξα ότι μετά την Ιταλία η Τουρκία θα είναι αυτή που μπορεί να ακολουθήσει ως δεύτερη στην φάση των νοκ άουτ. Μου αρέσει πολύ το σύνολο του Σενόλ Γκιουνές, έχει ποιότητα, βάθος και πλέον πολλούς πρωταθλητές στην ενδεκάδα της. Το forecast να τους δούμε Ιταλία στη πρώτη θέση και την Τουρκία στην δεύτερη πληρώνει 3.60 και θα τιμηθεί.

- Καλή περίπτωση να μας δώσουν ακόμα ένα καλό forecast υπάρχει και στον δεύτερο όμιλο. Θεωρώ ότι το Βέλγιο είναι ένα επίπεδο πάνω απ όλες τις αντιπάλους του. Θα βρει τον τρόπο να φτάσει στην πρωτιά. Το ερώτημα είναι τι γίνεται μετά. Θεωρώ ότι την δεύτερη θέση μπορεί να την πάρει η Δανία που θα έχει και τον παράγοντα έδρα μαζί της. Θυμίζουμε ότι θα δώσει και τα τρία πρώτα ματς στην έδρα της, την Κοπεγχάγη. Στο 3.20 να χουμε χέρι - χέρι Βέλγιο πρώτο και Δανία δεύτερη μας αρέσει αρκετά κι εδώ!

- Στον τρίτο όμιλο, το μόνο ειδικό στοίχημα που μου έκλεισε το μάτι έχει να κάνει με την Ολλανδία. Παραδοσιακή δύναμη, ξεκινά πάντα με μεγάλες βλέψεις αλλά κάπου τα χαλάει στην πορεία. Οι «Οράνιε» είναι από τις …ευνοημένες της διοργάνωσης καθώς θα παίξει και τα τρία ματς ουσιαστικά εντός έδρας. Η αλήθεια είναι ότι βρίσκεται σ έναν όμιλο, όπου τόσο τα Σκόπια, η Αυστρία αλλά και η Ουκρανία είναι στα κυβικά της. Το σενάριο να τις κερδίσει και τις τρείς πληρώνει 3.20! Αξίζει μια τουφεκιά.

- Ο 4ος όμιλος στα δικά μου μάτια είναι ο όμιλος της Αγγλίας. Άλλωστε τα «λιοντάρια» θα δώσουν και τα τρία παιχνίδια τους στο νησί. Μεγάλη υπόθεση για την Αγγλία ότι θα δώσει και τα τρία ματς στο «Γουέμπλεϊ». Θεωρώ ότι έχει το πακέτο να κάνει το 3 στα 3 και να μας δώσει το 3.35, ενώ σοβαρή επιλογή δείχνει και ο Χάρι Κέιν να είναι ο πρώτος σκόρερ του ομίλου με 2.50! Όσον αφορά την δεύτερη θέση θεωρώ ότι θα γίνει μεγάλη μάχη ανάμεσα σε 3 χώρες, που στα δικά μου μάτια δεν έχουν μεγάλες διαφορές, όλα πιθανά…

- Στον 5ο ομιλο θα κυνηγήσουμε την…αδύναμη Σλοβακία. Στα δικά μου μάτια είναι από τις χώρες που δεν περιμένω να μας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Η μάχη της δεύτερης θέσης θα γίνει ανάμεσα στην Πολωνία και την Σουηδία, αν θεωρήσουμε ότι η Ισπανία είναι το ακλόνητο φαβορί του ομίλου. Θα κυνηγήσω λοιπόν το σενάριο η Σλοβακία να πάρει κάτω από 1.5 βαθμούς στον όμιλο, στην λογική τιμή του 1.90!

- Στον 6ο τελευταίο όμιλο της... φωτιάς, αναμένεται να πέσουν κορμιά. Δύο θέσεις για τρια βαριά χαρτιά της διοργάνωσης, ή μήπως περάσουν και οι τρείς; Υπάρχει κι αυτό το σενάριο και δεν πρέπει να το αποκλείσουμε. Παρα ταύτα θα δώσω προβάδισμα στην Γαλλία και στη συνέχεια θα κρατήσω την πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία. Ο Σάντος δήλωσε «πήρα τσιγάρα για ένα μήνα» θέλοντας να δώσει το στίγμα του, ότι θα είναι δύσκολο να τους αφαιρέσουν το στέμμα. Μου αρέσει πολύ η Πορτογαλία και πάλι, αλλά το θεωρώ κομματάκι δύσκολο να κάνει το repeat. Κάτι που χει πετύχει διαχρονικά μόνο η Ισπανία!Το forecast Γαλλία – Πορτογαλία στο 3.60 είναι επιλογή στα δικά μας μάτια…

    Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

    Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

    Προτείνουμε
    This page might use cookies if your analytics vendor requires them.