Betshow: Φτιάχτηκε για μεγάλα πράγματα η Τραμπζόν

Νίκος Κουλιανός18 Σεπτεμβρίου 2021

Μετά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια μεσοβδόμαδα, όπου είχαμε νίκες για τις ελληνικές ομάδες, μπροστά ματς ακόμα μια γεμάτη αγωνιστική, σε όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Οι ομάδες ακόμα είναι ανέτοιμες και οι εκπλήξεις παραμονεύουν, γι αυτό καλό θα ήταν να είμαστε προσεχτικοί, ακόμα και με τις βαριές φανέλες, που είχαν σημαντικά παιχνίδια μεσοβδόμαδα! Μετά το σχετικό ξεσκαρτάρισμα καταλήξαμε στις παρακάτω 5 επιλογές!

- ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Οι «κόκκινοι» έχουν μπει φουριόζοι σ όλες τις διοργανώσεις. Ωστόσο υπάρχει και ο παράγοντας κόπωση και η αλήθεια είναι ότι με την Μίλαν ξόδεψε πολλή ενέργεια. Η Πάλας θα παίξει χωρίς άγχος και με καλή ψυχολογία μετά την νίκη επί της Τότεναμ. Ο άσος πληρωνει ψίχουλα, συνδυαστικά με το g/g, αποκτά αξία στο 2.70!

- ΝΟΡΙΤΣ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Ντέρμπι της ουράς είναι αυτό. Η Νόριτς ωστόσο έιχε στο ξεκίνημα πρόγραμμα βουνό, καθώς δοκιμάστηκε από τους…μεγάλους του νησιού! Ουσιαστικά παίζει το πρώτο ματς στα κυβικά της και περιμένουμε με την δύναμη της έδρας να φτάσει στην πρώτη της νίκη. Η Γουότφορντ, μετά την πρεμιέρα απογοητεύει και αγνοεί την χαρά του γκολ. Ο άσος στο 2.25 έχει λογική!

- ΚΟΛΩΝΙΑ – ΛΕΙΨΙΑ: Το τελικό 1-1 της Κολωνίας εκτός έδρας με την Φράιμπουργκ μάλλον την αδικεί. Για την ακρίβεια αν δεν έμενε με παίχτη λιγότερο θα έφευγε με το διπλό από μια ζόρικη έδρα! Το σίγουρο είναι ότι οι «τράγοι» είναι καλά, σκοράρουν εύκολα και βρίσκουν την Λειψία κουρασμένη και με μια άμυνα που μοιάζει με …σουρωτήρι! Θεωρώ ότι το ματς υπόσχεται σκορ και θέαμα! Βασική μας σκέψη το g/g+over!

- ΛΕΓΚΑΝΕΣ - ΑΜΟΡΕΜΠΙΕΤΑ: Στους μικρούς ταυρομάχους έχουμε φτάσει πλέον στην 6η αγωνιστική και η άλλοτε.. μεγάλη Λεγκανές, δεν έχει κάνει ακόμα σεφτέ στ αλώνια της Segunda. Η αλήθεια είναι ότι δεν της βγήκαν κάποια ματς, ωστόσο έχει απέναντί της, την ιδανική αντίπαλο για να σπάσει το ρόδι. Αν δεν τα καταφέρει και με την αδύναμη και νεοφώτιστη Αμορεμπιέτα, χαλάλι της. Ο άσος στο 1.85 είναι δίκαιος και θα φορεθεί!

- ΝΙΜ – ΑΜΙΑΝ: Κακή εμφάνιση και ήττα για την Νιμ στην Γκρενόμπλ, παρότι προηγήθηκε με το… καλημέρα στο ματς. «Ηταν ένα καλό μάθημα για εμάς» τόνισε ο τεχνικός της, που ζήτησε να ξεχάσουν το ματς και να συγκεντρωθουν σ αυτό της Αμιάν. Ένα κακό παιχνίδι ωστόσο δεν αναιρεί την δυναμική και την ποιότητα της Νιμ, που θέλει και μπορει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην αδύναμη Αμιάν που δεν βρίσκει δίχτυα στα 3 τελευταία παιχνίδια! Ο άσος στο 1.95 είναι τίμιος!

- ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ: Η Τραμπζόν φέτος ενισχύθηκε σημαντικά μ' έναν και μοναδικό στόχο, να σπάσει την τριάδα. Έχει ξεκινήσει ιδανικά το πρωτάθλημα και στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι με την Γαλατά, έδειξε χαρακτήρα, καθώς απέφυγε την ήττα παρότι βρέθηκε να χάνει με 0-2! Το κλίμα είναι καλό ενόψει Κασίμπασα, όπως και η παράδοση. Τα τελευταία χρόνια έχουμε…γεμάτα ματς με σκορ και θέαμα, ενώ συνήθως η Τραμπζόν παίρνει αυτό που θέλει. Το χ2+g/g, θεωρώ ότι καλύπτει όλα τα θέλω μας!

    Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

    Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

    Προτείνουμε
    This page might use cookies if your analytics vendor requires them.