Betshow: Επιστρέφει από την κόλαση

Νίκος Κουλιανός07 Μαρτίου 2020

ΣΧΟΛΙΟ: Χωρίς την ταλαιπωρημένη Σούπερ Λιγκ, που βάλλεται από παντού και ξύνει τον πάτο του βαρελιού για ακόμη μια χρονιά και με παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών στην γειτονική Ιταλία, λόγω του Κορωνοϊού, συνεχίζεται κανονικά ο βασιλιάς των σπορ, ανά την Ευρώπη. 

Σπουδαίο ματς έχουμε στην Αγγλία, καθώς δεσπόζει το ντέρμπι του Μάντσεστερ, με την Σίτι να χει χτίσει τρομερή παράδοση στο «Ολντ Τράφορντ». Μεγάλο ματς κορυφής έχουμε στην Τουρκία, ανάμεσα στην Σίβασπορ και την Γαλατάσαραϊ, ενώ στην Γαλλία το ντέρμπι της Κυανής Ακτής ανάμεσα σε Νις και Μονακό «κλέβει την παράσταση» στην Λιγκ 1. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τα ματς που θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά.

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ: Η πορεία της Χαρτς από την αρχή της χρονιάς είναι η χειρότερη της τελευταίας 20ετίας. Κολλημένη στον πάτο της βαθμολογίας εδώ και μήνες, με κακή αμυντική λειτουργία, ψυχολογία στα τάρταρα και τους φίλους της ομάδας να περιμένουν καρτερικά το μοιραίο. 

Όλα αυτά μέχρι να έρθει το ντέρμπι μίσους στο Εδιμβούργο. Η Χαρτς μεσοβδόμαδα πήρε σπουδαίο διπλό, ωστόσο το πιο σημαντικό είναι ότι έπαιξε μπαλάρα μετά από μήνες και μεσοεπιθετικά. Η Χαρτς δείχνει να γυρίσει από την…κόλαση και περιμένουμε στο ματς με την ντεφορμέ Μάδεργουελ να συνεχίσει το σερί της. Άσος στα δύο φράγκα , που στηρίζεται και από την τρομερή παράδοση!

ΟΙ ΑΣΟΙ: Στην γειτονική Ιταλία συνεχίζεται το πρωτάθλημα κανονικά, αλλά χωρίς κόσμο στις κερκίδες. Η Σαμπντόρια θα ήθελε να έχει τον κόσμο στο πλευρό της, καθώς το ματς με την Βερόνα είναι από τα κομβικά της χρονιάς. Η ομάδα της Γένοβας βρίσκεται οριακά πάνω από την ζώνη και το ματς με την Βερόνα έχει χαρακτήρα must win. Η μίνι διακοπή λόγω Κορωνοϊού, μόνο καλό της έκανε σε αντίθεση με την Βερόνα που μετρούσε ένα μεγάλο αήττητο σερί. Σε αποδόσεις κοντά στο 2,60, ο άσος κινήτρου έχει αξία, μαζί μας και η τρομερή παράδοση. Προβάδισμα νίκης θα δώσουμε και στην Χετάφε. 

Η μικρή Μαδριλένα κάνει πορεία πρωταθλητισμού για τα κυβικά της και διεκδικεί με αξιώσεις μια θέση στην τετράδα. Έχει τρομερή παράδοση απέναντι στη Θέλτα, επιστρέφουν οι σημαντικοί Νιόμ και Κουκουρέγια, ενώ για την ομάδα του Βίγκο, θα λείψει ο παιχταράς Άσπας. Ο άσος σε απόδοση κοντά στο 1,85 είναι τίμιος. Σε μικρότερες αποδόσεις θα ψαχτούμε σε δύο φορμαρισμένες βαριές φανέλες που ψάχνουν μόνο την νίκη για διαφορετικούς λόγους. Η Άντερλεχτ για να προλάβει τα πλέι οφ και η Πόρτο για να παραμείνει στην κορυφή. Συνδυαστικά με το over, αποκτούν και τα δύο ασάκια αξία.

ΤΑ ΔΙΠΛΑ: Η Τραμπζονσπόρ από την αρχή του 2020 κάνει πραγματικά αίσθηση με την αγωνιστική της παρουσία. Πληθωρικό ποδόσφαιρο, χορταστικό στο μάτι του κάθε ποδοσφαιρόφιλου και δίκαια βρίσκεται στους βασικούς διεκδικητές του τίτλου. Μεσοβδόμαδα έκανα το πρώτο βήμα για να βρεθεί και στον τελικό του κυπέλλου, καθώς επικράτησε με 2-1 της Φενέρ. 

Το ματς με την Γκαζιαντέπ είναι ένα δύσκολο τεστ. Ίσως θα χρειαστεί να βάλει μάλιστα δύο γκολ, ωστόσο αυτό είναι κάτι που το κάνει διαρκώς. Διπλό που γίνεται ακόμα πιο ελκυστικό με over δίπλα. Προβάδισμα νίκης θα δώσουμε και στην Ντόρτμουντ. Το ματς με την Γκλάντμπαχ έχει βαθμό δυσκολίας, ωστόσο η Ντόρτμουντ στα τελευταία 10 παιχνίδια μεταξύ τους, μετρά ισάριθμες επιτυχίες. Κοινώς της... έχει πάρει τον αέρα. Θεωρώ ότι η Ντόρτμουντ θα συνεχίσει το τρομερό σερί της, απέναντι σε μια ομάδα που μοιάζει μικρογραφία της. 

Διπλό συντηρητικά με g/g για τους ρισκαδόρους. Τέλος σε μικρές αποδόσεις θεωρώ ότι η Μπενφίκα θα βάλει κάπου τέλος στον αγωνιστικό της κατήφορο. Το ματς με την… πελάτισσα Σετούμπαλ είναι το ιδανικό να επιστρέψει στα τρίποντα, ακόμα κι αν χρειαστεί να βάλει δύο γκολ!

ΤΑ ΧΙΝΑΡΙΑ: Ο αγωνιστικός κατήφορος της Μαλάτιασπορ οδήγησε την διοίκηση σε αλλαγή προπονητή, πριν η ομάδα μπλέξει ακόμα περισσότερο. Στο ματς εξάποντο με την Κόνιασπορ, περιμένω να βελτιώσει αρχικά την αμυντική της λειτουργία. Η Κόνιασπορ εδώ και λίγες εβδομάδες παίζει φουλ άμυνα με στόχο αρχικά να μην χάσει. Θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία, που την δεδομένη στιγμή δεν θα χαλάσει καμία πλευρά. 

Πιθανό χινάρι θεωρώ ότι είναι και το ντέρμπι κορυφής στην Β Γαλλίας, ανάμεσα στην Αζαξιό και την Λοριάν. Οι νησιώτες έχουν το πλεονέκτημα της έδρας, ενώ οι φιλοξενούμενοι δείχνουν από την αρχή της χρονιάς, ότι είναι ένα κλικ πάνω απ όλους. Με δεδομένο ότι και οι δύο ομάδες έρχονται από γκέλα, ο βαθμός δεν θα χαλάσει καμία πλευρά Το τρίτο χινάρι μας έρχεται από τους μεγάλους της Γαλλίας. 

Το ματς της Μετς με την Νιμ, είναι κομβικό και για τους δύο. Πρόκειται άλλωστε για δυο ομάδες που θα παλέψουν μέχρι τέλους για να σωθούν. Την δεδομένη στιγμή ο βαθμός δεν θα χαλάσει καμία πλευρά,ρίσκο με το χινάρι!

ΤΑ ΓΚΟΛ: Θα κλείσουμε όπως το συνηθίζουμε με τα παιχνίδια που αναμένεται να δούμε σκορ και θέαμα. Χωρίς πολλά σχόλια πάμε να δούμε τα ματς που θα μας απασχολήσουν. Ξεκινάμε με το Λίβερπουλ – Μπόρνμουθ, το g/g αξίζει το ρίσκο του, έχοντας ως εικόνα τα τελευταία ματς της Λίβερπουλ. 

Στην Β Ιταλίας ματς με πολλά γκολ αναμένεται να γίνει ανάμεσα στην Έμπολι και την Τράπανι. Εκατέρθεν ψάχνουν την νίκη και μόνο την νίκη και σκοράρουν εύκολα τελευταία. Στην Γερμανία κρατάμε ζεστά τους…combous στα Λεβερκούζεν – Άιντραχτ , Γκλάντμπαχ – Ντόρτμουντ και το over στο Βερολίνο. Στοιχηματική αξία θεωρώ ότι υπάρχει στο g/g της Χιρόνα με την Αλμπαθέτε, ενώ τέλος πιθανά overακια δείχνουν τα Φίτεσε – Τβέντε και Γκαζιάντεπ – Τραμπζονσπόρ.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Πάμε και στο δια ταύτα…

ΔΥΑΔΑ ΛΟΓΙΚΗΣ

ΧΑΡΤΣ – ΧΕΤΑΦΕ

ΔΥΑΔΑ ΡΙΣΚΟΥ

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

TRIXIE

ΑΖΑΞΙΟ Χ – ΜΑΛΑΤΙΑΣΠΟΡ Χ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ 2 & OVER

ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΜΕ ΓΚΟΛ

ΕΜΠΟΛΙ OVER – ΧΙΡΟΝΑ G/G – ΦΙΤΕΣΕ G/G & OVER

Καλό βόλι...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.