Betshow: Διαφορά ποιότητας κι εμπειρίας

Νίκος Κουλιανός08 Αυγούστου 2020

Όπως βιώνουμε περίεργες καταστάσεις στην καθημερινότητά μας λόγω του κορωνοϊού, έτσι και στο ποδόσφαιρο ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Την ώρα που έχουμε παιχνίδια για την φάση των νοκ άουτ της περσινής σεζόν, ξεκίνησαν ήδη τα προκριματικά για την επόμενη σεζόν. Μέσα σόλα έχουμε σέντρα στο Βέλγιο και όπως γίνεται αντιληπτό, το κουπόνι μας αρχίζει να φουσκώνει επικίνδυνα. Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά τα ματς που ξεχωρίσαμε.

  • ΚΙΜΚΙ – ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: Μόλις 17 μέρες μετά την λήξη του παλιού πρωταθλήματος, οι Ρώσοι επιστρέφουν στα γήπεδα για να ξεκινήσουν την νέα σεζόν. Η Κίμκι για την ακρίβεια μπήκε την ύστατη στιγμή στη Λίγκα, με πολλά αγωνιστικά και οικονομικά προβλήματα. Μετά την απομάκρυνση του κόουτς Γιουράν οι παίχτες με επιστολή αποδοκίμασαν την απόφαση της διοίκησης, να προσλάβουν τον Γκουνκό. Μάλιστα οι κακές γλώσσες λένε ότι η Κίμκι δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα, με οικονομική ενίσχυση της Σπαρτάκ Μόσχας. Σε κάθε περίπτωση το διπλό με over 1,5, δείχνει πολύ πιθανό.
  • ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ – ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ: Μεγάλο ματς έχουμε στο Όσλο, όπου η φορμαρισμένη και πάντα ισχυρή Βαλερένγκα θα επιδιώξει να εκτροχιάσει το τρένο της Μπόντο. Δύσκολα πράγματα αλλά όχι ακατόρθωτα. Οι πρωτευουσιάνοι μετρούν απανωτά καλά παιχνίδια, μοναδική τους …ατασθαλία αυτό με την Μόλντε. Η Μπόντο πετάει, ωστόσο πηγαίνει σ ένα γήπεδο που δεινοπαθεί παραδοσιακά. Γνωρίζοντας τον βαθμό δυσκολίας, πάμε με την κόντρα στο φαβορί, 1Χ.
  • ΜΠΑΓΕΡΝ – ΤΣΕΛΣΙ: Το σκορ του πρώτου αγώνα δεν δίνει πολλά περιθώρια για να έχουμε…δράματα στο Μόναχο. Το 0-3 της Μπάγερν στο Λονδίνο ξεκαθάρισε την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο ματς. Πλέον περιμένουμε να δούμε ακόμα ένα ενδιαφέρον ματς με σκορ και θέαμα. Ωστόσο αυτή την φορά περιμένουμε να βάλει το λιθαράκι της και η Τσέλσι. Αξίζει να τονίσουμε ότι τα νέα αποκτήματα των δύο ομάδων που είναι ηχηρά δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Βασική μας επιλογή εδώ το g/g & over 3,5!

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΝΑΠΟΛΙ: Να σώσει κάτι από την αποτυχημένη χρονιά θέλει η Μπαρτσελόνα που έχασε τα σκήπτρα μετά από μια τριετία και εντός συνόρων. Το σκορ του πρώτου αγώνα της δίνει ένα μικρό προβάδισμα, ωστόσο το 1-1, δεν παύει να είναι ένα σκορ που δεν εξασφαλίζει πολλά αν δεν είσαι σοβαρός και η φετινή Μπαρτσελόνα δεν είναι. Το ερώτημα είναι αν μπορεί η Νάπολι του Γκατούζο. Δύσκολο ματς όπως κι αν το πιάσουμε. Θεωρώ ότι το 2-3 γκολ καλύπτει πολλά από τα στοιχηματικά μας θέλω και θα το ποντάρουμε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.