BetShow: Δεν ξεχνιέται εύκολα...

Νίκος Κουλιανός06 Μαρτίου 2021

Μετά τα παιχνίδια κυπέλλου μεσοβδόμαδα, μπροστά μας ακόμα ένα γεμάτο διήμερο με όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα, εκτός Γαλλίας, να είναι στην…πίστα. Χωρίς περιττά σχόλια πάμε να δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια που ξεχωρίσαμε!

- ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Καταστροφικός ο προηγούμενος μήνας και για τις δύο ομάδες. Τα γειτονάκια μετρούν μόνο μια νίκη στην τελευταία εξάδα παιχνιδιών τους! Τόσο η Λεβερκούζεν αλλά κυρίως η Γκλάντμπαχ κινδυνεύουν να μείνουν κι εκτός ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Το μόνο παρήγορο και για τις δύο είναι ότι σκοράρουν ακόμα και στις κακές τους βραδιές. Το g/g+over εμφανίζεται πού συχνά και στα μεταξύ τους παιχνίδια και θα είναι η βασική μας επιλογή.

- ΧΕΡΤΑ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Η Χέρτα ήταν καλή με την Βόλφσμπουργκ. Άξιζε σίγουρα κάτι παραπάνω από το 2-0, καθώς σπατάλησε πολλές ευκαιρίες, ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ από ένα αυτογκόλ. Η ομάδα του Βερολίνου συνεχίζει χωρίς νίκη με τον Νταρνταί χωρίς νίκη στον πάγκο, καθώς ο Μαγυάρος συμπλήρωσε πλέον στον πάγκο της ομάδας πέντε παιχνίδια. Θεωρώ ότι η ομάδα δεν είναι τόσο κακή και είναι θέμα χρόνου ο Κούνια και ο Σικ να βρουν δίχτυα. Η Άουγκσμπουργκ δεν είναι τόσο καλή όσο δείχνουν τα τελευταία αποτελέσματα της, καθώς η τύχη την χαμογελά διαρκώς! Περιμένω από τους Βερολινέζους να σπάσουν το ρόδι, άσος.

- ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ – ΛΟΥΤΟΝ: Τα «καναρίνια» δείχνουν ασταμάτητα. Πήραν και το ντέρμπι με την Μπρέντφορντ και μόνο αν…αυτοκτονήσουν δεν θα αγωνίζονται την νέα σεζόν στα μεγάλα σαλόνια, καθώς βρίσκονται πλέον στο +10 από την δεύτερη θέση. Το σίγουρο είναι ότι έχουν βρει ρυθμό, έχουν βρει ισορροπία στην άμυνα και δεν…βλέπουν κανένα αντίπαλο. Ακόμα και την ανεβασμένη Λούτον, που είναι ικανή για ζημιές, αλλά ως εκεί. Θα πάμε με τον άσο συνδυαστικά με το over, που διπλασιάζει το ποντάρισμά μας.

- ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΛΑΤΣΙΟ: Μετά από πολλά χρόνια η Γιουβέντους είναι κοντά στην απώλεια ενός πρωταθλήματος. Η «Μεγάλη κυρία» δεν βρίσκεται απλά στο -7 από την κορυφή αλλά κινδυνεύει να μείνει και εκτός 4άδας.Τα προβλήματα και πάλι για τον Πίρλο είναι αρκετά, ο αντίπαλος ζόρικος, αλλά το κίνητρο μεγάλο και η παράδοση εξαιρετική με τους Λατσιάλι. Θεωρώ ότι ο άσος είναι οριακά τίμιος. Συνδυαστικά με το απλό over 1.5,γίνεται και δελεαστικός.

- ΡΟΜΑ – ΤΖΕΝΟΑ: Έδειξε χαρακτήρα στη Τοσκάνη η Ρόμα και πήρε παλικαρίσιο διπλό που την κρατά ζεστή στην μάχη της τετράδας. Με την Τζένοα έχει ασύλληπτη παράδοση στις νίκες την τελευταία δεκαετία και τα περισσότερα τα συνδυάζει με αποτελέσματα…μαμούθ! Αξίζει να τονίσουμε ότι σ αυτό βοηθά σχεδόν πάντα και η Τζένοα , που σκοράρει ασταμάτητα. Η ομάδα της Γένοβας μετά το 1-1 στο ντέρμπι της πόλης με την Ντόρια, έχει ως μοναδικό στόχο να μείνει μακριά από την ουρά. Ο άσος συνδυαστικά με το g/g, καλοπληρώνει.

- ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ – ΛΟΓΚΡΟΝΙΕΣ: Η Αλμπαθέτε είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα για τα δεδομένα της Segunda και βρίσκει σχεδόν πάντα τον τρόπο να μην μπλέκει σε περιπέτειες παραμονής. Το μυστικό είναι απλό. Κερδίζει τα περισσότερα ματς κλειδιά με τις λεγόμενες μικρές στην έδρα της και μαζεύει τα πονταλάκια που της αρκούν. Το παιχνίδι με την ντεφορμέ Λογκρονιές είναι από τα στοχευεμένα ματς της χρονιάς και περιμένω εύκολα ή δύσκολα να το πάρει, άσος.

- ΡΟΣΤΟΦ – ΣΟΤΣΙ: Με…ανοιχτές αγκάλες υποδέχεται η Ροστόφ την Σότσι, καθώς το περσινό 10-1 δεν ξεχνιέται εύκολα. Η Ροστόφ προέρχεται από το παλικαρίσιο 2-2 με δέκα παίχτες με την πρωταθλήτρια Ζενίτ εκτός έδρας, ενώ η Σότσι είναι σε σταθερά σοβαρή πορεία. Παρόλα αυτά περιμένω να μιλήσει ο πληγωμένος εγωισμός των γηπεδούχων και θα ρισκάρουμε στον αξιόλογο άσο στο 2.80!

- ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ: Η Μπεσίκτας δέιχνει συμμαζεμένη στα τελευταία ματς ανασταλτικά. Κρατά εύκολα πίσω το μηδέν και μπροστά βρίσκει το πολυπόθητο γκολ της νίκης. Το ίδιο έκανε και μέσα στη Μαλάτια. Λογικά δεν θα χει πρόβλημα και με την πεσμένη το τελευταίο διάστημα Γκαζιαντέπ. Ο άσος συνδυαστικά με το under 3.5 έχει στοιχηματική αξία και θα τιμηθεί.

 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.