BetShow: Ακόμα μια... ματσάρα στο Βίγκο

Νίκος Κουλιανός20 Μαρτίου 2021

Κομβική η αγωνιστική που έχουμε μπροστά μας, σε όλη την Ευρώπη, καθώς αμέσως μετά ακολουθεί διακοπή για τα παιχνίδια των Εθνικών. Συνεπώς όλες οι ομάδες αναμένεται να τα δώσουν όλα για να γλυτώσουν την γκρίνια και την εσωστρέφεια που μπορεί να φέρει μια αποτυχία. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τα ματς που ξεχωρίσαμε…

- ΜΟΝΤΖΑ – ΒΕΝΕΤΣΙΑ: Ντέρμπι με φόντο την άνοδο είναι αυτό, καθώς η δέυτερη Μόντσα υποδέχεται την εξαιρετική φετινή Βενέτσια που φιγουράρει στην 5η θέση τηςε βαθμολογίας. Το μομέντουμ δείνχει την δεδομένη στογμή Μόντσα, ωστόσο η Βενέτσια σκοράρει με ευκολία εκτός έδρας, καθώς διαθέτει εξαιρετικούς παίχτες μεσοεπιθετικά. Θεωρώ ότι το 1χ+g/g,καλύπτει όλα τα θέλω μας!

- ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: Ασταμάτητη! Η Νόργουιτς μετρά εννιά συνεχόμενες νίκες και δείχνει ότι μόνο με θαύμα δεν θα επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια. Τα «καναρίνια» έχουν συμμαζέψει αισθητά την άμυνά τους και με τον Πούκι on fire,κερδίζουν μάλλον εύκολα τους αντιπάλους τους. Το ίδιο περιμένουμε και απέναντι στην ντεφορμέ Μπλάκμπερν. Ο άσος συνδυαστικά με το over 1,5, στο 1,90, μπαίνει στις επιλογές μας!

- ΛΕΓΚΑΝΕΣ – ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ: Διπλό ανόδου έκανε η Λεγκανές στο Οβιέδο, καθώς βρίσκεται πλέον στο -3 από την προνομιούχο δυάδα που ανεβαίνει απευθείας στα μεγάλα σαλόνια της Ισπανίας. Η ομάδα είναι καλά, έχει ψυχολογία και στο «Μπουτάρκε» δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της, καθώς διαθέτει με διαφορά την καλύτερη έδρα του πρωταθλήματος. Η Φουενλαμπράδα δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, αλλά περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να λυγίσει, άσος!

- ΚΟΛΩΝΙΑ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Δικαιολογημένα χαμηλό το διπλό της Ντόρτμουντ, καθώς το κίνητρο η φόρμα αλλά και η αδυναμία της Κολωνίας το τελευταίαο διάστημα είναι σημαντικά δεδομένα. Οι «τράγοι» δεν παίζουν καλά το τελευταίο διάστημα, ωστόσο έχουν βρει τουλάχιστον τον τρόπο να βάζουν το γκολ. Πολύ πιθανό το σενάριο να το κάνουν και με την Ντόρτμουντ. Το διπλό συνδυαστικά με το g/g, θα είναι η βασική μας επιλογή.

- ΜΠΑΓΕΡΝ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Η Μπάγερν καθάρισε εύκολα την πρόκριση μεσοβδόμαδα με την Λάτσιο και βρίσκεται ήδη στους 8, με στόχο να διατηρήσει τα κεκτημένα. Οφείλει ωστόσο να είναι σοβαρή κι εντός συνόρων, καθώς δεν έχει καθαρίσει ακόμα το πρωτάθλημα. Οφείλει να είναι σοβαρή με την επικίνδυνη Στουτγάρδη που σκοράρει παντού με μεγάλη ευκολία. Ο άσος συνδυαστικά με το g/g, αξίζει της προσοχής μας!

- ΘΕΛΤΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡ.: Σε καλή κατάσταση η Θέλτα εδώ και καιρό, έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο και παίζει πλέον χωρίς άγχος και πίεση! Στα …ύψη και η ψυχολογία της Ρεάλ. Έιναι στα καλύτερά της ,μετά και την πρόκριση στους 8 του Τσου Λου και δίνει τα γκάζια για να προλάβει την συμπολίτισσα Ατλέτικο Μαδρίτης. Παραδοσιακά έχουμε εντυπωσιακά παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς μετρούν 6 συνεχόμενα g/g+over!Ακόμα ένα λοιπόν…Με μεγαλύτερο ρίσκο διπλό και g/g!

- ΠΟΡΤΙΜΟΝΕΝΣΕ – ΠΟΡΤΟ: Η Πορτιμονένσε είναι από τις ομάδες που ποντάρουν πολλά στον παράγοντα έδρα για να παραμείνει στην κατηγορία. Ακόμα δεν έχει ξεμπερδέψει με την παραμονή της και ψάχνει βαθμούς ακόμα και με τα θηρία της Πορτογαλίας. Η Πόρτο στον αντίποδα βρίσκεται στο -10 από την κορυφή, αλλά οφείλει να παλέψει για τον τίτλο, όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες κατάκτησής του. Δεν θα είναι εύκολο το ματς, περιμένω αρχικά το αμφίσκορο και λογικά θα βάλει ο Πόρτο ένα παραπάνω για να πάρει και την νίκη ουσίας!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.