Στήλες Betroom

«BetRoom»: Θα «μιλήσει» το κίνητρο

Γιώργος Στράντζαλης13 Απριλίου 2024

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλη την παρέα του Metrobet. Σπουδαία παιχνίδια και αυτό το διήμερο και ξεκινάμε με την αγαπημένη μας Αγγλία. Η Νιουκάστλ υποδέχεται την Τότεναμ, που ουσιαστικά είναι και η ομάδα με το βαθμολογικό κίνητρο καθώς οι γηπεδούχοι έχουν μείνει αρκετά πίσω από τη διεκδίκηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Αν και η Τότεναμ τελευταία δεν εμπνέει εμπιστοσύνη θα πάω με το κίνητρο συνδυαστικά με τα γκολ. 

Από το αυριανό πρόγραμμα ξεχωρίζει το παιχνίδι της Άρσεναλ με αντίπαλο την Άστον Βίλα. Είναι ερωτηματικό η κατάστασή τους καθώς μεσοβδόμαδα έχουν ξανά κρίσιμα ευρωπαϊκά παιχνίδια, αλλά πρόκειται για ένα 90άλεπτο υψηλού κινήτρου. Η Άρσεναλ θέλει αποτέλεσμα για να μείνει στην κορυφή και η Βίλα για να “κλειδώσει” ευρωπαϊκή θέση. Φαβορί είναι οι γηπεδούχοι, ακόμα κι αν το μυαλό τους μπορεί να είναι στη ρεβάνς με την Μπάγερν στο Μόναχο.

Στη Γερμανία θα “παίξω” με τα γκολ. Γκλάντμπαχ και Ντόρτμουντ είναι ένα “ζευγάρι” που μπορεί να μας προσφέρει θέαμα, με το διπλό να έχει επίσης αξία. Ομοίως και το Στουτγκάρδη-Άιντραχτ, όπου εδώ το φαβορί είναι η γηπεδούχος. Στην Ισπανία θα κρατήσω τον “1” της Μπιλμπάο λόγω και της αύρας του Κυπέλλου, ενώ η Ρεάλ δεν θα έχει εύκολο έργο στην έδρα της Μαγιόρκα. Ένα παραπάνω ότι έχει μεσοβδόμαδα τη ρεβάνς με τη Σίτι μετά το εντυπωσιακό 3-3. Η Ατλέτικο από την άλλη θεωρώ ότι είναι το φαβορί στο ματς με τη Χιρόνα, έχοντας φοβερή αυτοπεποίθηση μετά το πρώτο βήμα που έκανε με αντίπαλο την Ντόρτμουντ. 

Στα δικά μας τέλος, θα πάω με το αμφίσκορο στο ΑΕΚ-Αρης παρά το γεγονός ότι η Ένωση είναι αυτή που “καίγεται” για τους βαθμούς. Ο Αρης έχει αποδείξει και στις προηγούμενες μεταξύ τους αναμετρήσεις ότι έχει τον τρόπο να την δυσκολεύει.

ΠΡΟΤΑΣΗ 1 

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 1 και GOAL 

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ GOAL και OVER 

ΑΕΚ – ΑΡΗΣ GOAL/GOAL 

ΠΡΟΤΑΣΗ 2 

ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ GOAL & OVER 

ΣΤΟΥΡΓΚΑΡΔΗ – ΑΙΝΤΡΑΧΤ 1 & GOAL 

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΧΙΡΟΝΑ 1 & GOAL

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.