Στήλες Betroom

«Betroom»: Με το μέταλλο της Ρεάλ και το κίνητρο

Γιώργος Στράντζαλης03 Φεβρουαρίου 2024

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλη την παρέα του MetroBet. Την προηγούμενη εβδομάδα δεν επιβεβαιώθηκαν τα “σιγουράκια” καθώς είδαμε την Μπαρτσελόνα να χάνει στην έδρα της -μετά από ματσάρα – από την Βιγιαρεάλ, τη Μίλαν να χάνει δύο πέναλτι (!) και στο 100’ να χάνει και δύο βαθμούς με αντίπαλο την Μπολόνια και πάει λέγοντας….

Πάμε στα φρέσκα με τις δύο τετράδες που έχω ξεχωρίσει. Στις Σέρρες ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον Αρη, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από διαδοχικούς αγώνες λόγω Κυπέλλου και ο παράγοντας “κούραση” θα παίξει ρόλο.

Αγωνιστικά οι Κιτρινόμαυροι είναι το φαβορί απέναντι όμως σε μια ομάδα που παίζει ανοιχτά και χωρίς σκοπιμότητα, γεγονός που με οδηγεί στην επιλογή του goal/goal το οποίο ”πληρώνει” (λίγες) λιγότερες μονάδες από το διπλό, που θα είναι η δεύτερη επιλογή.

Η Μίλαν την “πάτησε” κόντρα στην Μπολόνια - έπαιζε με 10 παίκτες από το πρώτο ημίχρονο - και πέταξε δύο βαθμούς στην προσπάθειά της να μην απομακρυνθεί από την κορυφή. Σήμερα παίζει με τη Φροζινόνε. Μου αρέσει το διπλό αλλά θα το πάρω συνδυαστικά με το goal-goal καθώς από τη μία η Μίλαν είναι επιρρεπής στην άμυνα και από την άλλη η Φροζινόνε στην έδρα της σκοράρει.

Θεωρώ αξιόλογες τις τιμές του 1Χ με goal στο ματς της Χιρόνα με τη Σοσιεδάδ. Η ευχάριστη έκπληξη της φετινής LaLiga έπεσε από την κορυφή (στο -2 από τη Ρεάλ) και έχει ακόμη έναν “τελικό” με την ανεβασμένη Σοσιεδάδ. Εκτιμώ ότι θα “μιλήσει” η έδρα και δεν θα σπάσει το αήττητο της Χιρόνα. Από το σημερινό πρόγραμμα θα κρατήσω και το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τα γκολ από το ματς στην Τσάμπιονσιπ ανάμεσα σε Πρέστον και Ίπσουιτς. Θα πάω με το κίνητρο των φιλοξενούμενων, που μάχονται για το εισιτήριο της απευθείας ανόδου στην Πρέμιερ, ενώ οι γηπεδούχοι είναι μακριά από τις θέσεις των πλέι οφ. Κρίνοντας από τα τελευταία τους παιχνίδια θα δούμε γκολ.

Πάμε και στ’ αυριανά, όπου το πρόγραμμα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον. Μεγάλα ντέρμπι σε Αγγλία, Ιταλία, Ελλάδα, Ισπανία, Γαλλία. Δεν βλέπω να χάνει έδαφος από την κορυφή η Ρεάλ. Σίγουρα δεν έχει εύκολο έργο απέναντι στην Ατλέτικο αλλά έχει σίγουρα καλύτερο “μέταλλο” και ποιότητα. Η Μαρσέιγ μάχεται για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο κι αν δεν θέλει να χάσει έδαφος πρέπει να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα της Λυών η οποία από την πλευρά της κάθε αγωνιστική παίζει την παραμονή της! Η Ίντερ τη γλίτωσε στο ματς με την Φιορεντίνα (σσ έχασε πέναλτι στο 86’) αλλά κόντρα στη Γιουβέντους δύσκολα θα καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Τέλος, ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα στην Τούμπα δεν έχει περιθώρια για νεα απώλεια. Υποδέχεται βέβαια τον Ολυμπιακό, που εκτιμώ ότι ένα γκολ θα το βρει σίγουρα στη Λεωφόρο….

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΡΗΣ G/G

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ – ΜΙΛΑΝ 2 & G

ΧΙΡΟΝΑ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ 1Χ & G

ΠΡΕΣΤΟΝ – ΙΠΣΟΥΪΤΣ 2Χ & G

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1 & G

ΛΥΩΝ – ΜΑΡΣΕΪΓ Χ2 & G

ΙΝΤΕΡ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ G/G

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ G & G

Γράφει ο Γιώργος Στράντζαλης

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.