Στήλες Betroom

«BetRoom»: Με την αύρα των Άγγλων και του Χάαλαντ

Γιώργος Στράντζαλης10 Ιουνίου 2023

Καλημέρα στην παρέα και καλό Σαββατοκύριακο. Η καρδιά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου χτυπά απόψε το βράδυ στην Κωνσταντινούπολη για τον μεγάλο τελικό του UEFA Champions League, σε μια ιστορική αναμέτρηση μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Ίντερ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα είναι το μεγάλο φαβορί και εκτιμώ ότι θα το επιβεβαιώσει αυτό μέσα στο γήπεδο κατακτώντας το πρώτο τρόπαιο της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης σε επίπεδο συλλόγων. 

Οι Άγγλοι θέλουν να ολοκληρώσουν με ιδανικό τρόπο μια μυθική χρονιά που μετά το αποψινό παιχνίδι μπορεί να αποδειχθεί και ιστορική, αν καταφέρουν να φτάσουν στο τρεμπλ καθώς ήδη έχουν βάλει στην τροπαιοθήκη το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Με την ήττα στην τελευταία αγωνιστική της Premier League μπήκε τέλος στο αήττητο σερί των 25 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ είναι το μοναδικό στο οποίο έμειναν επιθετικά άσφαιρη. Η Σίτι είναι σαφώς καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα. 

Αυτή τη στιγμή παίζει το καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο παιχνίδι στην Ευρώπη, με κύριους εκφραστές ποδοσφαιριστές όπως είναι οι Χάαλαντ, Ντε Μπρόινε και Μπερνάρντο Σίλβα. Το κίνητρο για το πρώτο τρεμπλ είναι τεράστιο. Η Ίντερ από την άλλη έφτασε μέχρι τον τελικό της Κωνσταντινούπολης κόντρα σε όλα τα προγνωστικά. Σίγουρα και για τους Ιταλούς είναι ένα ματς πρόκληση και δεν βλέπω να πουλάνε εύκολα το τομάρι τους. Θα πάνε το παιχνίδι στη δύναμη με σκοπό να σπάσουν τον ρυθμό της Σίτι, ενδεχομένως και τον τσαμπουκά τους. 

Αν το καταφέρουν, στο βαθμό που χρειάζεται, τότε όλα μπορούν να συμβούν. Στοιχηματικά, οι Πολίτες είναι το φαβορί αλλά δεν συμφωνώ με τις αποδόσεις που κυκλοφορούν. Θεωρώ πολύ χαμηλές τις τιμές του 1,45 και 1,50 που κυκλοφορούν για τη νίκη της Σίτι. Αυτός είναι και ένας λόγος που θα φτιάξω ένα Bet Builder, ενώ σκέφτομαι να ποντάρω και στο να πετύχει 2+ γκολ ο Χάαλαντ. Ο Νορβηγός έκανε μυθική χρονιά. 

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ 

1) ΧΑΑΛΑΝΤ ΓΚΟΛ 2+ 

2) Bet Builder Μάντσεστερ & over 2,5 Ίντερ ομαδικά κόρνερ over 3,5 Ντε Μπρόινε over 0,5 προσπάθειες προς την εστία Λαουτάρο Μαρτίνες κίτρινη κάρτα Μάντσεστερ Σίτι over 1,5 οφσάιντ

Γράφει ο Γιώργος Στράντζαλης

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.