Στήλες Betroom

«BetRoom»: Χρειάζεται μία μεγάλη νίκη η Νάπολι, σκοράρει (και) στο Emirates η Γουλβς

Metrosport Team02 Δεκεμβρίου 2023

Καλό Σαββατοκύριακο και καλό μήνα σε όλους. Πέσαμε έξω την προηγούμενη εβδομάδα σε πολλές από τις επιλογές μας. Κυνηγήσαμε μεγάλες αποδόσεις με συνδυαστικά στοιχήματα, τα οποία δεν μας βγήκαν. Δεν πτοούμαστε όμως, συνεχίζουμε δυνατά για μία νέα αρχή….

Ξεκίνημα με την Premier League, όπου η Άρσεναλ “απέδρασε” στο τέλος με αντίπαλο την Μπρέντφορντ, είναι στην κορυφή και σήμερα υποδέχεται τη Γουλβς. Μεγάλη η απόσταση των δύο ομάδων, βαθμολογικά και ποιοτικά, οι Κανονιέρηδες είναι το μεγάλο φαβορί αλλά λόγω απόδοσης θα ρισκάρω και θα πάω με το 1 & goal/goal. Οι Λύκοι έχουν σκοράρει στα τελευταία 14 ματς ανεξάρτητα της έδρας. Ενδιαφέρον παιχνίδι στο “Σεν Τζέιμς Παρκ”. Η Νιουκάστλ είναι σε καλύτερη μοίρα από την τελείως αλλοπρόσαλλη και με αυτοκαταστροφικές τάσεις, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι γηπεδούχοι έχουν ένα πλεονέκτημα σε αυτό το παιχνίδι, αλλά επειδή από αυτή τη Γιουνάιτεντ δεν ξέρεις τι να περιμένεις θα πάω με τα γκολ και θα προτιμήσω το over 2,5. Από το αυριανό πρόγραμμα ασφαλώς ξεχωρίζει το ντέρμπι της Σίτι με την Τότεναμ. Η ομάδα του Ποστέκογλου έχει πάρει την κατηφόρα και ψάχνει τρόπο να βάλει φρένο. Δύσκολο ματς για να το κάνει αυτή την αγωνιστική, καθώς η Μάντσεστερ βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. 1 & goal. Παιχνίδια που προσφέρονται για over το Λίβερπουλ-Φουλαμ και Τσέλσι-Μπράιτον. Στο δεύτερο θα πάρω και τον 1 συνδυαστικά με τα γκολ.

Στη Γαλλία, η Λυών συνεχίζει να απογοητεύει. Είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και παίζει με την Λανς που διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο. Θα πάρω στον άσο. Ομοίως και στο Μονακό-Μονπελιέ, ενώ πολλές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί έχει το goal/goal στο Μαρσέιγ-Ρεν.

Η Στουτγκάρδη πέρασε και από την έδρα της Άιντραχτ και παραμένει σε κοντινή απόσταση από την κορυφή. Εχει το μομέντουμ και θα εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τους βαθμούς σήμερα στον αγώνα με την Βέρντερ (1 & over). Ντερμπάρα αύριο στο Λεβερκούζεν! Η πρώτη Μπάγερ υποδέχεται την “γειτόνισσα” Ντόρτμουντ. Με 14 νίκες σε 15 ματς δεν γίνεται να πάμε κόντρα στο μομέντουμ των γηπεδούχων. 1 & goal.

Από την Serie A θ’ ασχοληθώ μόνο με το μεγάλο ντέρμπι. Η Νάπολι υποδέχεται την πρωτοπόρο Ίντερ. Οι Partenopei έχουν πέντε διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα (3 ήττες, δύο ισοπαλίες) στην έδρα τους και χρειάζονται μια μεγάλη νίκη για να ανακάμψουν. Άσχετα αν τα καταφέρουν ή όχι, προσωπικά θα τους στηρίξω. 1Χ & goal.

Κλείνω με την Ισπανία. Από τα αυριανά παιχνίδια ξεχωρίζει το Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 3η θέση με 31 βαθμούς. Θα πάω με την έδρα, έτσι απλά και χωρίς πολλά πολλά! Η Σεβίλλη από το 2-0 με αντίπαλο την Αϊντχόφεν αυτοκτόνησε και κατάφερε – περί κατορθώματος πρόκειται – να χάσει! Η Βιγιαρέαλ είναι σε πολύ καλό μομέντουμ, νίκησε σχετικά εύκολα τον Παναθηναϊκό και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στο Βιθέντε Καλντερόν (Χ2 & over 1,5).

Πάμε να τα βάλουμε σε μια σειρά και να δούμε τις επιλογές μας….

ΠΡΟΤΑΣΗ 1

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΓΟΥΛΒΣ 1 & GOAL

ΤΣΕΛΣΙ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ 1 & GOAL

ΛΑΝΣ – ΛΥΩΝ 1

ΠΡΟΤΑΣΗ 2

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΤΟΤΕΝΑΜ 1 & GOAL

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 1Χ & GOAL

ΜΑΡΣΕΪΓ – ΡΕΝ GOAL-GOAL

ΠΡΟΤΑΣΗ 3

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ. 1 & OVER 2,5

ΝΑΠΟΛΙ – ΙΝΤΕΡ 1Χ & GOAL

ΣΕΒΙΛΗ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Χ2 & OVER 1,5

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.