BET SHOW: Δεν πρόκειται να την υποτιμήσει

Νίκος Κουλιανός05 Φεβρουαρίου 2020

Η εμβόλιμη των Γάλλων αλλά και τα σημαντικά παιχνίδια κυπέλλου σε Ισπανία Ελλάδα και Ισπανία, βρίσκονται δικαιολογημένα στο επίκεντρο. Χωρίς περιττα σχόλια πάμε να δούμε αναλυτικά τα ματς που θα μας απασχολήσουν.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΕΚ: Ο Παναιτωλικός βρίσκεται σε διαρκή άνοδο και δείχνει βελτιωμένος στον δεύτερο γύρω. Παρόλα αυτά ο θεσμός του κυπέλλου είναι την δεδομένη στιγμή πολυτέλεια για τους Αγρινιώτες .Στον αντίποδα η ΑΕΚ ,δείχνει βελτιωμένη και ιδιαίτερα σοβαρή με τον Καρέρα στον πάγκο της. Θεωρώ ότι θα δούμε κλειστό ματς χωρίς μεγάλο σκορ, αλλά στο τέλος θα κερδίσει η Ένωση. Πάμε με το διπλό και under 3.5 συνδυαστικά.

ΠΑΟΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Ξανά μαζί. Μετά από λίγες μέρες οι δύο ομάδες βρίσκονται μαζί σε νέα κόντρα. Ο ΠΑΟΚ θα ψάξει να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ, όπου εμφάνισε και πάλι το κακό του αγωνιστικό πρόσωπο. Ο Αμπέλ Φερέιρα αναμένεται ν ανακατέψει την τράπουλα απέναντι στον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό. Παιχνίδι που με το 2-3 γκολ θεωρώ ότι καλύπτει πολλά από τα θέλω μας.

• ΛΑΤΣΙΟ – ΒΕΡΟΝΑ: Εξ αναβολής παιχνίδια για την φορμαρισμένη Λάτσιο, που θέλει να φτάσει σε απόσταση βολής την Βερόνα. Με οδηγό τον Ιμόμπιλε διέσυρε και την Σπαλ, επιβεβαιώνοντας την τρομερή της κατάσταση. Η Βερόνα ωστόσο δεν είναι και πιο εύκολος αντίπαλος την δεδομένη στιγμή. Παίζει εξαιρετικά και είναι σίγουρα η αποκάλυψη του φετινού Καμπιονάτο. Θεωρώ ότι θα σκοράρει στο «Ολίμπικο» και θα βοηθήσει για να περάσει το g/g+over.

• ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Παιχνίδι νοκ άουτ για τη φάση των 16.Αν χρειαστεί σε περίπτωση ισοπαλίας θα χουμε παράταση και πέναλτι. Η Λεβερκούζεν έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά μέσα στο 2020 και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Το ίδιο δυνατά έχει μπει στις μάχες για τον δεύτερο γύρο και η Στουτγάρδη. Ομάδα με βαριά φανέλα που σίγουρα δεν θα φοβηθεί σε καμία περίπτωση τις «ασπιρίνες». Βασική μας επιλογή θα είναι το αμφίσκορο και ψάχνουμε ακόμα ένα τέρμα για να πάρουμε τον…combo.

• ΜΙΡΑΝΤΕΣ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Νοκ άουτ παιχνίδι για τα προημιτελικά της Ισπανίας. Αν χρειαστεί θα χουμε παράταση και πέναλτι. Η Μιραντές έχει κάνει μέχρι στιγμής σπουδαία παιχνίδια στον θεσμό του κυπέλλου και η Βιγιαρεάλ δεν πρόκειται να την υποτιμήσει. Το κίτρινο υποβρύχιο είναι στα καλύτερά του, από την αρχή της χρονιάς και το κύπελλο είναι ένας θεσμός που κυνηγάει παραδοσιακά. Θεωρώ ότι με ανάλογη σοβαρότητα θα μας δώσει το αξιόλογο διπλό. Σε αποδόσεις που διπλασιάζουν το ποντάρισμά μας, αξίζει της προσοχής μας.

• ΜΠΡΕΣΤ – ΜΠΟΡΝΤΟ: Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται μακριά από τον κίνδυνο της ουράς,αλλά και μακριά από κάποιο μεγαλύτερο στόχο. Οι δύο ομάδες προσπαθούν να βρουν ρυθμό και στα τελευταία παιχνίδια τους, παρουσιάζουν σημάδια βελτίωσης. Περιμένω οι δύο ομάδες να

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.