Στήλες Betroom

«Bet room»: Κλειδώνει το ευρωπαϊκό εισιτήριο ο Άρης

Metrosport Team22 Απριλίου 2023

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλη την παρέα του MetroBet. Τα περισσότερα σχεδόν Πρωταθλήματα στην Ευρώπη έχουν μπει στην τελική ευθεία και ελάχιστα είναι εκείνα στα οποία έχουν κριθεί οι τίτλοι, οι θέσεις της Ευρώπης ακόμα κι εκείνες του υποβιβασμού. Υπάρχει ακόμη… ψωμάκι και φυσικά επιλογές στις οποίες μας οδηγεί (κυρίως) το κίνητρο.

Το δυνατό σημείο της στήλης για αυτό το Σαββατοκύριακο δεν είναι άλλο από το ¨διπλό” του Άρη στο Πανθεσσαλικό. Οι Κιτρινόμαυροι είναι καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα από τον Βόλο, που… προέκυψε ως βασικός τους αντίπαλος για την 5η θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στην ερχόμενη σεζόν στην Ευρώπη. Με νίκη ο Άρης την Κυριακή κάνει μισό και παραπάνω βήμα προς την επίτευξη του βασικού (και τελευταίου) στόχου της φετινής χρονιάς, αφού στο β’ γύρο υποδέχεται τον Βόλο στο Κλεάνθης Βικελίδης. Εφόσον αποκτήσει από τώρα… αέρα τεσσάρων βαθμών, τότε πολύ δύσκολα θα μπορέσει στη συνέχεια να χάσει το ευρωπαϊκό τρένο. Μπορεί ο Άρης να μην έχει νίκη ακόμη στα playoffs, όπως και ο Βόλος, αλλά ήρθε η ώρα για την ομάδα του Τόλη Τερζή να πανηγυρίσει.

Πάμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια με τα οποία θ’ ασχοληθούμε στοιχηματικά, εμπορικά και μη. Για σήμερα έχω ξεχωρίσει δύο σημεία, ομοίως και γι’ αύριο. Στο Βέλγιο η Βέστερλο έχει μεγάλο κίνητρο απέναντι στην ουραγό και υποβιβασμένη Σερένγκ. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν νίκη για να διατηρηθούν στις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο και θα το πετύχουν μόνο με “διπλό” καθώς οι αποστάσεις με τις υπόλοιπες ομάδες στη βαθμολογία είναι λεπτές. Η Σερένγκ έχει μόλις μία νίκη στην έδρα της και και προέρχεται από 10 αγώνες στους οποίους κατάφερε να πάρει μόλις δύο ισοπαλίες. Στην Μπουντεσλίγκα η Μπάγερν μετά τον αποκλεισμό από το Champions League μεσοβδόμαδα θα ρίξει όλο το βάρος στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Βρίσκεται μεν στην κορυφή αλλά με διαφορά μόλις δύο βαθμούς από την Ντόρτμουντ. Παίζει εκτός έδρας με την Μάιντζ η οποία κυνηγάει την 6η θέση (οδηγεί στο Conference League), δεν έχει χάσει εντός έδρας στα τελευταία πέντε παιχνίδια της αλλά προσωπικά θα πάω με την ποιότητα και τον εγωισμό που περιμένω να βγάλουν οι Βαυαροί.

Στα ημιτελικά του FA Cup της Αγγλίας, στο Γουέμπλεϊ, η Μπράιτον παίζει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία παρουσιάζει μία τραγική εικόνα μεσοβδόμαδα στο “Σάνστεθ Πιθχουάν” και δίκαια αποκλείστηκε – με πανηγυρικό τρόπο - από την Σεβίλλη. Αυτό που παρουσίασαν οι Κόκκινοι διάβολοι δεν ήταν ομάδα, αλλά ένα συνονθύλευμα. Η αυριανή αναμέτρηση με την Μπράιτον είναι ευκαιρία εξιλέωσης για τους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ. Θα πήγαινα με το “διπλό” αλλά επειδή δεν μπορείς να εμπιστευτείς τον… Ντε Χέα και την “παρέα” του και η Μπράιτον τη φετινή σεζόν βγάζει κάτι ωραίο στο γήπεδο, θα προτιμήσω το goal-goal. Και κλείνω με το ίδιο σημείο στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Αν καταφέρει η Ένωση και περάσει με αποτέλεσμα από το Φαλυρικό στάδιο, τότε κάνει τεράστιο βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου παρά το ότι απομένουν άλλες πέντε αγωνιστικές. Σημαντική η απουσία του Αραούχο αλλά και πάλι η ΑΕΚ μπορεί να βρει γκολ στην ευάλωτη άμυνα του Ολυμπιακού. Ομοίως και οι γηπεδούχοι έχουν ποιότητα μεσοεπιθετικά για να σκοράρουν. Γιατί ευκαιρίες στην έδρα τους σίγουρα θα δημιουργήσουν και μάλιστα περισσότερες από τον αντίπαλο.

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ

Βόλος ΝΠΣ – Άρης 2

ΤΕΤΡΑΔΑ ΔΙΗΜΕΡΟΥ

(Σάββατο) Μάιντζ – Μπάγερν Μονάχου 2 + over 2,5

(Σάββατο) Σερένγκ – Βέστερλο 2

(Κυριακή) Μπράιτον -Μάντσεστερ Γ. g/g

(Κυριακή) Ολυμπιακός – ΑΕΚ g/g

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.