Στήλες Βet builder με… Metro

«Bet Builder»: Θα βρέξει γκολ σε Λεωφόρο και Γ. Καραϊσκάκης

Γιώργος Ζαΐρης02 Απριλίου 2023

Δεύτερη αγωνιστική στα πλέι οφ και προφανώς το ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ συγκεντρώνει το ενδιαφέρον. Είναι ένα παιχνίδι έξι βαθμών για τον ΠΑΟΚ αφενός διότι με τη νίκη θα φτάσει την ΑΕΚ και αφετέρου διότι θα είναι πλέον σε απόσταση αναπνοής από τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του CHL. 

Ο Μελισσανίδης πήγε χθες στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ, επέτρεψε και σε οργανωμένους να είναι στο προπονητικό κέντρο, η ΑΕΚ το έχει βαφτίσει το ματς ως τελικό αλλά το κεντρικό της αμυντικό δίδυμο σήμερα θα αποδειχθεί ο αδύναμος κρίκος της. 

Για αυτό και στην κατάμεστη Τούμπα που θα τιμήσει τη μνήμη του τεράστιου αρχηγού της κερκίδας, του Θωμά Μαυρομιχάλη, ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο, πολύ περισσότερο όταν ουσιαστικά μιλάμε για μια ομάδα χωρίς απουσίες αφού δεν μπορώ να λογίσω βασικό ούτε τον Νάσμπεργκ ούτε τον Κεντζιόρα που είναι τραυματίες. Θα στηρίξω τον άσο του ΠΑΟΚ και θα βάλω και τα δυο over σε Λεωφόρο και Γ. Καραϊσκάκης. Προφανώς τόσο ο ΝΠΣ όσο και ο Αρης θα παίξουν ελεύθερα και δεν αποκλείω να έχουμε και στα δυο ματς γκολ-γκολ. Αλλά έτσι κι αλλιώς και το over πληρώνει σχετικά καλά.

Στη δεύτερη πρόταση θα πάω με ειδικά στοιχήματα που αφορούν το ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Ο Μήτογλου αναμένεται να παίξει βασικός και θα στηρίξω την κίτρινη κάρτα. Το ίδιο ακριβώς βλέπω και για τον Αουγκούστο χωρίς αυτό να σημαίνει πως ανακάλυψα την Αμερική. 

Ο συγκεκριμένος διαιτητής από την Λευκορωσία αρέσκεται στο να δίνει πέναλτι και όποιος θέλει μπορεί να το ποντάρει και ως μονό αποδεκτό. Ομως σε αυτή τη δεύτερη πρόταση θα ασχοληθώ μόνο με κάρτες και δεν θα με απασχολήσει τίποτε άλλο. Δίπλα ακριβώς θα βάλω και ένα ματς όπου πιστεύω πως τα γκολ θα είναι πολλά και αναφέρομαι στο Πρωτάθλημα της Ελβετίας και στο Λουκέρνη-Σιόν. Μπορεί να ρισκάρετε και με over 3.5. To ίδιο ακριβώς στοίχημα πιστεύω πως θα επιβεβαιωθεί και στο Σεντ Γκάλεν-Ζυρίχη.

Πρόταση 1

Νίκη ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός-Αρης over 2.5

Παναθηναϊκός-ΝΠΣ over 2.5

Aπόδοση: 9

Πρόταση 2η

Μήτογλου να δεχθεί κίτρινη

Αουγκούστο να δεχθεί κίτρινη

Λουκέρνη-Σιόν over 2.5

Σεντ Γκάλεν-Ζυρίχη over 2.5

Απόδοση: 14,8

Γιώργος Ζαΐρης

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.