Στήλες Βet builder με… Metro

«Bet builder με Metro»: Σήμερα τραγουδάμε... I'm Forever Blowing Bubbles

Metrosport Team11 Μαΐου 2023

Δεν το γνώριζα και δεν θέλω να το παίξω έξυπνος. Ο ύμνος της Γουεστ Χαμ το «I'm Forever Blowing Bubbles» είναι ο μακροβιότερος ύμνος ομάδας στην Αγγλία. Νομίζω πως σήμερα θα δονήσει την ατμόσφαιρα την ώρα που τα παλικαράκια θα μπουν μέσα για να υποδεχθούν την Αλκμααρ.

Πριν από λίγες μέρες τα «σφυριά» κέρδισαν την Μάντσεστερ Γ.και εξασφάλισαν κατά ένα μεγάλο ποσοστό την παραμονή τους στην κατηγορία αφού έχουν αέρα 7 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Προφανώς και ακόμη και αν δεν είχαν κερδίσει δεν θα αντιμετώπιζαν διαφορετικά τον σημερινό ημιτελικό με την Αλκμααρ. Αλλά έχουν ακόμη καλύτερη ψυχολογία γνωρίζοντας πως μπορούν να βρεθούν σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από 47 χρόνια. Τότε στο μακρινό 1976 είχαν βρεθεί στον τελικό Κυπελλούχων χάνοντας το τρόπαιο από την Αντερλεχτ με 4-2. Δυο ματς λοιπόν τους χωρίζουν από το να επιστρέψουν σε έναν τελικό. Μπορούν σήμερα να θέσουν τις βάσεις; Απέναντι τους έχουν μια ομάδα που έχει κερδίσει τον σεβασμό μας. Παίζουν τα δυο Ελληνόπουλα και χαιρόμαστε να τους βλέπουμε. Ομως το όνειρο της Αλκμααρ νομίζω πως θα σβήσει σήμερα στον Τάμεση. Ο άσος μπορεί να μην πληρώνει αρκετά αλλά αν το βάλω δίπλα και το over 1,5 παίρνω μια καλύτερη απόδοση.

Πόσο θες να μας τρελάνεις; Η αναφορά μας στην Σεβίλη. Παίζει στην έδρα της Γιουβέντους. Απέκλεισε την Μάντσεστερ αλλά στο Πρωτάθλημα έχει σκαμπανεβάσματα. Φυσικά τη δουλειά την έχει κάνει αφού σώθηκε. Μπορεί να κάνει ποδοσφαιρική κηδεία και στην Μεγάλη Κυρία; Θα φανεί στο δεύτερο ματς. Σήμερα θα πάω με το γκολ-γκολ σε αυτό το παιχνίδι.

Ωραίο απόγευμα πέρασε στην έδρα της Νάπολι η Φιορεντίνα αφού συμμετείχε στη φιέστα τίτλου. Εχασε αλλά δεν χαλάστηκε κανείς. Σήμερα υποδέχεται στο κολασμένο «Αρτέμιο Φράνκι» τη Βασιλεία. Ασος και με over 1.5 και εδώ για να πάρουμε καλύτερη απόδοση.

Νομίζω πως όλος ο πλανήτης σήμερα θα παίξει το under στο ματς της Ρόμα με την Λεβερκούζεν. Δεν θα έχουν και άδικο αλλά όταν βλέπω το γκολ-γκολ στο 1.9 δεν μπορώ να το προσπεράσω. Και θα πει κάποιος. Και γιατί δεν παίζεις το overμε το γκολ-γκολ; Ως απόδοση; Εύκολα. Αλλά θα πάω με το ειδικό στοίχημα «να σκοράρουν και οι δυο ομάδες ή over 2,5».

Πάμε λοιπόν να βολέψουμε σε δυο προτάσεις αυτούς τους τέσσερις ημιτελικούς.

Πρόταση 1η

Γουεστ Χαμ-Αλκμααρ 1 και over 1,5

Γιουβέντους-Σεβίλη γκολ-γκολ

Απόδοση: 3.6

Πρόταση 2η

Φιορεντίνα-Βασιλεία γκολ-γκολ και οver

Ρόμα-Λεβερκούζεν να σκοράρουν και οι δυο ή over 2.5

Απόδοση: 2,6

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.