Στήλες Βet builder με… Metro

«Bet builder με Metro»: Σήκωσε το, το τιμημένο, δεν μπορώ να περιμένω

Γιώργος Ζαΐρης29 Απριλίου 2023

Καλό σαββατοκύριακο σε όλους. Βασικά πριν περάσω στις προτάσεις για το σημερινό κουπόνι προτείνω στα δελτία ειδήσεων να καθιερωθεί εκτός από το δελτίο καιρό και δελτίο... Κυπέλλου. Δηλαδή να βγαίνει ο Αρνιακός για παράδειγμα και να λέει: «καλοί μου φίλοι και καλές μου φίλες, για σήμερα Σάββατο η ΕΠΟ έχει ενημερώσει πως ο τελικός θα γίνει στο FC ARENA. Για αύριο Κυριακή πιθανώς να πει κάπου στην Πάτρα» και έτσι να πάει το πράγμα που λέει και ένας καλός συνάδελφος.

Πάμε όμως και στα σοβαρά Πρωταθλήματα και στις σοβαρές χώρες. Εχει ωραία παιχνίδια σήμερα και φυσικά υπάρχουν ματς πλέον με τεράστια κίνητρα. Ασχέτως αν υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες. Εχασε η Ρεάλ από την Χιρόνα πήγε έχασε καπάκι και η Μπαρτσελόνα. Που τελευταία φορά είχε σκοράρει δυο γκολ σε ένα ματς όταν η ΕΠΟ είχε ανακοινώσει τη Λευκωσία για τελικό Κυπέλλου. Σήμερα υποδέχεται την Μπέτις. Παίρνει το ματς και ουσιαστικά μπορούν στις κερκίδες του Καμπ Νου να φωνάξουν «σήκωσε το το τιμημένο δεν μπορώ να περιμένω». Ακούς Λέβα; Αντε παλικάρι μου.

Παίζει επίσης σήμερα η Ρόμα με την Μίλαν. Ωραίο ματς περιμένω εκατέρωθεν γκολ περιμένω, αποβολή Μουρίνιο περιμένω, κίτρινες κάρτες και πέναλτι περιμένω. Αγγλία και Μπράιτον-Γουλβς στο 1.5 ο άσος. Ναι υπάρχει κίνητρο και για την Μπράιτον αφού θέλει να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια μην τυχόν και πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αλλά στο 1,5 ο άσος. Προτιμώ να φορέσω φανέλα του Πάμπλο Γκαρσία και να πάω να πιω καφέ στο Πασαλιμάνι. Πιο πολλές πιθανότητες έχω να ολοκληρώσω τον καφέ μου ανενόχλητος.

Πάμε και Γερμανία. Στηρίζω την Σάλκε. Χωρίς περαιτέρω ανάλυση. Η ήττα από την Φράιμπουργκ ήταν αναμενόμενη. Δεν είναι το χάλι των προ δυο μηνών. Θα το πάρει το ματς με την Βέρντερ.

Πάμε και στην Super League 1. Το μοναδικό αδιάφορο ματς είναι το Ατρόμητος-ΟΦΗ. Γκολ και γκολ και Over. H Μπαρτσελόνα των πλέι άουτ έγινε η Λαμία. Αλλά παίζει στην έδρα του Αστέρα. Μην πει κανείς ποιος Αστέρας ρε Ζαϊρη; Θέλει έναν βαθμό τουλάχιστον από αυτό το ματς. Το Χ λοιπόν είναι καλή απόδοση και δεν νομίζω πως θα στραβώσει κανείς τους. «Δεν θα κινδυνεύσουμε» είπε προχές ο Αναστασίου. Γιάννη αν δεν κερδίσεις τον Λεβαδειακό έσφιξες; Μπορείς; Εγώ λέω ότι μπορείς και το 2,5 το αγοράζω. Πάμε λοιπόν στη... σούμα μας

Πρόταση 1η

Μπαρτσελόνα Μπέτις 1 με over 2,5

Σάλκε-Βέρντερ 1

Ρόμα-Μίλαν γκολ-γκολ και over 4,5 κάρτες

Μπράιτον-Γουλβς γκολ-γκολ

Απόδοση: 24

Πρόταση 2η

Αστέρας Τρίπολης-Λαμία ένα από τα δυο ημίχρονα να λήξει Χ

Παναιτωλικός- Λεβαδειακός 1

Ατρόμητος-ΟΦΗ γκολ γκολ ή over 2.5

Απόδοση: 8.2

Γράφει ο Γιώργος Ζαΐρης

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.