Στήλες Βet builder με… Metro

«Bet builder με Metro»:: Κρεμονέζε βάλε ένα γκολ, ένα γκολ...

Γιώργος Ζαΐρης27 Απριλίου 2023

Το διαβάσαμε καλά το ματς της Μπράγκα με την Νασιονάλ Μαδέιρα. Το έβαλε το γκολ της τιμής η Νασιονάλ και το υπερβολικό 2,3 επιβεβαιώθηκε.

Για να είμαι ειλικρινής περίμενα η Χιρόνα να έχει τέσσερα κόρνερ απέναντι στην Ρεάλ και όχι τέσσερα γκολ. Εμεινε στα τρία κόρνερ και μας χάλασε την πρόταση.

Σε κάθε περίπτωση και όπως θα καταλάβατε και από τον τίτλο, θέλω η Κρεμονέζε να μιμηθεί την Νασιονάλ. Μπορεί δηλαδή σήμερα να βάλει ένα γκολ απέναντι στην Φιορεντίνα; Η πρόκριση έχει κριθεί, η Φιορεντίνα είχε κερδίσει εκτός με 2-0 σήμερα θέλω το γκολ-γκολ.

Το γκολ-γκολ και το over στο ματς της Γκρασχόπερς με την Γιουνγκ Μπόις επιβεβαιώθηκε από το ημίχρονο και κάτι ανάλογο βλέπω σήμερα και στο Σιόν-Βασιλεία και στο Λουκέρνη-Βιντερτούρ. Και το σκέτο over 2.5 γκολ μου κάνει για να πάρω την 3άδα.


Στη δεύτερη πρόταση; Ολος ο πλανήτης σήμερα θα παίξει Βαλένθια. Απέναντι στην Βαγιαδολίδ. Επειδή κέρδισε την πεσμένη Ελτσε; Επειδή είναι απλά η Βαλένθια και πρέπει να σωθεί; Πάω με το γκολ-γκολ. 

Θα ήθελα σήμερα να δω πώς θα αντιδράσουν οι οπαδοί της Τότεναμ όταν θα βγαίνουν από τα αποδυτήρια τα παιδιά μετά τον διασυρμό από την Νιούκαστλ. Αλλά απέναντι τους έχουν την Μάντσεστερ Γ. Nαι, πήγε στον τελικό έστω και μέσα από τα πέναλτι, αλλά ακόμη δεν μπορεί να ξεπεράσει τον αποκλεισμό από τη ΣεβίλΛη. Αγοράζω το γκολ-γκολ σε αυτό το ματς. 

Κλείνω με Ισπανία και Βιγιαρεάλ-Εσπανιόλ. Ματς επιβίωσης για τους φιλοξενούμενους.Ε και; 1 και over 1,5 για την Βιγιαρεάλ.

Πρόταση 1η

Τότεναμ-Μαντσεστερ Γ. γκολ-γκολ

Βιγιαρεάλ-Εσπανιόλ 1 και over 1,5

Βαλένθια-Βαγιαδολίδ γκολ-γκολ

Απόδοση: 5.3

Πρόταση 2η

Φιορεντίνα-Κρεμονέζε γκολ-γκολ

Σιόν-Βασιλεία Over 2,5

Λουκέρνη-ΒίντερτουρOver 2,5

Απόδοση: 5.6

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.