Basket League: Η μέρα της κρίσης για ΠΑΟΚ και Άρη

Metrosport Team01 Απριλίου 2023

Η 21η αγωνιστική της Basket League ξεκινάει με τρεις πού ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με το ντέρμπι των "δικεφάλων", στο PAOK Sports Arena, να ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα, καθώς πέρας από τη σημασία του αγώνα, θα αποσυρθεί η φανέλα του Μπάνε Πρέλεβιτς από την "ασπρόμαυρη" ΚΑΕ.

Το πρόγραμμα ξεκινάει με το παιχνίδι του Κολοσσού με τον Άρη, Ρόδο (1/4, 16:00), με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στην 8η και στην 7η θέση αντίστοιχα, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν ρεκόρ 10-10 και τους Ροδίτες να έχουν ρεκόρ 9-10 και ένα παιχνίδι λιγότερο. Ο Άρης θέλει τη νίκη αφενός για να βάλει τέλος στο σερί επτά ηττών που έχει από τον Κολοσσό κι αφετέρου για να διεκδικήσει στην τελευταία αγωνιστική την είσοδο του στην εξάδα.

Την ίδια ώρα ο Ιωνικός υποδέχεται το Λαύριο (1/4, 16:00), σε μια αναμέτρηση η "ζωή μου, ο θάνατός σου", καθώς και οι δύο ομάδες βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα, με την ομάδα της Νίκαιας να καίγεται για τη νίκη. Το Λαύριο έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή, αποχαιρέτησε τις προηγούμενες μέρες δύο Αμερικανούς του, τον Αρ Τζέι Κόουλ που βρήκε ήδη ομάδα στη Γερμανία και τον Τζάστιν Γκρέι που επέστρεψε στις ΗΠΑ αφού θα γίνει πατέρας.

Και το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνει το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ (1/4, 19:15), στο PAOK Sports Arena. Οι "κιτρινόμαυροι" είναι στην 4η θέση με 12-8 και οι "ασπρόμαυροι" βρίσκονται στην 6η θέση με 11-9 και ένα ματς λιγότερο. Πριν το τζάμπολ θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση προς τιμή του Μπάνε Πρέλεβιτς, με την απόσυρση της φανέλας του. Για τον ΠΑΟΚ αυτό το ματς θα είναι κριτήριο σχετικά με τη θέση που θα καταλάβει στην κανονική περίοδο. Με νίκη μπορεί να διεκδικήσει την τετράδα ενώ με ήττα μπορεί να κινδυνέψει να μείνει και εκτός εξάδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Basket League:

Σάββατο (1/5)

Κολοσσός - Άρης (16:00)

Ιωνικός - Λαύριο (16:00)

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (19:15)

Κυριακή (2/4)

Παναθηναϊκός - Απόλλων Πάτρας (15:45)

Προμηθέας - Περιστέρι (17:00)

Ολυμπιακός - Καρδίτσα (19:15)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.