Basket League: «Μάχη» για τα Play Off στην Πυλαία, ματς παραμονής για τον Ηρακλή

Metrosport Team27 Απριλίου 2022

Δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Basket League, με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί στην Πυλαία τον Προμηθέα Πάτρας και τον Ηρακλή να αντιμετωπίζει στη Νίκαια τον Ιωνικό.

Αμφότερες οι αναμετρήσεις είναι σημαντικές για τις ομάδες, φυσικά για διαφορετικούς στόχους, καθώς από τη μια ο ΠΑΟΚ παλεύει για να μπει στα Play Off και ο Ηρακλής για να μην υποβιβαστεί.

Το τελευταίο του «χαρτί»

«Ζωντανός» στο κυνήγι των Play Off θέλει να παραμείνει ο ΠΑΟΚ και ως εκ τούτου πρέπει να κερδίσει το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Προμηθέα Πατρών (17:00).

Οι ασπρόμαυροι δεν έχουν στη διάθεσή τους, τους Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς και Γιώργο Καμπερίδη, ενώ πρόερχονται από μια πολύ κακή φόρμα, μετρώντας μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία τους ματς.

Στον αντίποδα ο Προμηθέας επιθυμεί να επιστρέψει στις νίκες έπειτα από 4 σερί ήττες, ενώ ο Γιατράς θέλει να πετύχει την πρώτη του νίκη, μετά την επιστροφή του στον πάγκο της ομάδας από την Πάτρα.

Μάχη παραμονής

Έναν αγώνα που θα κρίνει ενδεχομένως το ποια ομάδα θα υποβιβαστεί φέτος, δίνει ο Ηρακλής, καθώς αντιμετωπίζει στη Νίκαια τον Ιωνικό στις 19:15. Ο Γηραίος μετράει 22 βαθμούς, έναντι του Ιωνικού που έχει 24 και θέλει νίκη προκειμένου να κρατηθεί ζωντανός στην προσπάθεια για αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο Ηρακλής θα έχει στη διάθεσή του ξανά τους Κώστας Παπαδάκης, Μάικ Χένρι, με τον πρώτο να επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του, ενώ ο δεύτερος τον τελευταίο καιρό απείχε για οικονομικούς λόγους.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.