Αυτούς ξέρει, αυτούς εμπιστεύεται ο Λουτσέσκου!

Αρις Νικολάκης09 Ιουνίου 2021

Θεωρούμε πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει πληρέστατη γνώση για τον ΠΑΟΚ. Ως εκ τούτου γνωρίζει ποιες προσθαφαιρέσεις θα διαμορφώσουν το νέο ρόστερ του. Κατά το δυνατόν φυσικά, αφού κάθε αγωνιστική προσθαφαίρεση θα έχει… παρονομαστή οικονομική παράμετρο. Για να τα λέμε τα πάντα, όλα.

Επίσης, θεωρούμε – για να μην πούμε πως πιστεύουμε ακράδαντα – πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ήδη καταστήσει σαφές τις προθέσεις του περί των προσθαφαιρέσεων στον Ιβάν Σαββίδη. Έτσι ο ΠΑΟΚ έχει ήδη πλάνο. Κι ας προέκυψε αλλαγή «κεραυνός εν αιθρία» (για τους μη …παροικούντες την Τούμπα κατά πως φάνηκε!) στην τεχνική του ηγεσία. Με προτεραιότητες μάλιστα, τις ανανεώσεις συμβολαίων. Και με τις μεταγραφές να έπονται.

Όλα αυτά τα στοιχεία καθορίζουν πλαίσιο ηρεμίας και σταθερότητας για τον ΠΑΟΚ κατά την τρέχουσα θερινή περίοδο. Στοιχεία τα οποία δεν είχε τις δυο παρελθούσες αντίστοιχες περιόδους. Κι ίσως αυτή η ατμόσφαιρα υγείας προσδίδει στον Κυπελλούχο ιδανικές συνθήκες ανασύνταξης του.

Καθώς μάλιστα, προηγήθηκε η πανηγυρική κατάκτηση του Κυπέλλου… Με πνοή πολλών μποφόρ αισιοδοξίας πλέον, ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο σε απόλυτα κατάλληλο πλαίσιο…

Τούτο δε σημαίνει πως η ανασύνταξη του θα πέσει από τον ουρανό. Μάχες στη γη θα δοθούν για να επιτευχθεί. Με κυριότερες τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του. Το βάθος και το πλάτος του θα κρίνουν την πορεία του στο εγγύς μέλλον. Και την επιτυχία η μη των στόχων του: Πρωτάθλημα, Κύπελλο (είπαμε: Η λατρεία η οποία έγινε συνήθεια…) και διάκριση στην Ευρώπη.

Οι πρώτες εντυπώσεις για το νέο… χαρμάνι του ΠΑΟΚ είναι σαφείς. Αυτοί τους οποίους ξέρει κι εμπιστεύεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα είναι η παλιά … μαγιά του. Και δε χωρά κουβέντα. Αυτόν επέλεξε ως προπονητή ο Ιβάν Σαββίδη,. Με αυτόν έκανε πλάνο. Κι αυτός θα οδηγήσει τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με πλάνο.

Και στο κάτω κάτω της γραφής δεν επιχειρεί κάτι το πρωτόγνωρο, το πρωτοφανές, το πρωτάκουστο ο Πρωταθλητής και Κυπελλούχος προπονητής. Είναι συνήθης η πορεία την οποία επιλέγει. Αυτούς ξέρει. Αυτούς εμπιστεύεται. Παράλογο;

Αυτοί τον στήριξαν Με αυτούς θα πορευθεί. Και γι’ αυτούς θα κριθεί βεβαίως, βεβαίως…

ΥΓ 1 : Ο ΠΑΟΚ θέλει τεχνικό διευθυντή. Μάλιστα. Το(ν) ζήτησε κι ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Δεν αντιλέγουμε. Και ποιοι είμαστε εμείς, για να αντιλέγουμε; Ναι αλλά… Εδώ, το θέμα εξελίσσεται σε μείζον! Λέτε κι ο ΠΑΟΚ με τους διατελέσαντες τεχνικούς διευθυντές φόρτωσε με βαρύτιμα τρόπαια τη βιτρίνα του.

ΥΓ 2 : Ποιος τεχνικός διευθυντής θα υποδείξει στον Ραζβάν Λουτσέσκου … πώς να διαμορφώσει το ρόστερ του; Όταν αυτός, ο Ρουμάνος προπονητής γνωρίζει απ’ έξω κι ανακατωτά τα δεδομένα; Θα υποδείξει στον παππού – κατά πως λέμε – τα αμπελοχώραφα του;

ΥΓ 3: Φυσικά, θα είναι ένα ακόμη «εργαλείο» για τον ΠΑΟΚ αλλά… Ο ΠΑΟΚ οφείλει μέχρι το καταλληλότερο να αποκτήσει και να το χρησιμοποιήσει, δίχως αυτό να ζήσει! Μην τρελαθούμε κιόλας…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.