Αυτός είναι ο Σαντιάγο Μπουένο που θέλει για στόπερ ο ΠΑΟΚ

Metrosport Team14 Ιουνίου 2022

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει και έναν ακόμη στόπερ και τα τελευταία 24ωρα έχει εστιάσει στην περίπτωση του 23χρονου, ύψους 1.91μ., Ουρουγουανού με ιταλικό διαβατήριο, Σαντιάγο Μπουένο που παίζει στην Χιρόνα με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2024.

Προέρχεται από τις φημισμένες Ακαδημίες (Μασία) της Μπαρτσελόνα και τα δύο τελευταία χρόνια έχει κάνει εξαιρετικέ σεζόν με την Χιρόνα, μετρώντας 83 συμμετοχές, 4 γκολ και ισάριθμες ασίστ.

 Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που θα είναι πολύ εφικτό να αποκτηθεί αν η Χιρόνα δεν κερδίσει το δεύτερο μπαράζ, εκτός έδρας, με την Τενερίφη το Σάββατο και κατά συνέπεια δεν ανέβει στην Λα Λίγκα. Αν, όμως, κερδίσει την άνοδο, τότε η Χιρόνα ίσως θελήσει να τον κρατήσει.

Ο Μπουένο που είναι πολύ καλός με τα πόδια συνεργάζεται με το ίδιο γραφείο που έφερε και τον Κουαλιάτα (και άρα οι συζητήσεις έγιναν και με την έλευση του ατζέντη του νεαρού Ουρουγουανού στην Θεσσαλονίκη) και είχε αποκτηθεί για την U19 της Μπάρτσα από την Πενιαρόλ. Πέρασε από την β΄ομάδα της Μπαρστελόνα και την Περαλάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.