Αυτόν σκέφτονται για αντικαταστάτη του Κανάκη στον ΣΚΑΪ

Metrosport Team26 Ιανουαρίου 2020

Σα βόμβα έσκασε μέσα στην εβδομάδα η ανακοίνωση αποχώρησης του Αντώνη Κανάκη και της ομάδας του από τον ΣΚΑΪ.

Οι εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» πήγαιναν από αναβολή σε αναβολή τη φετινή σεζόν, γεγονός που έφερε πλήθος δημοσιευμάτων για το μέλλον τους. Πλέον όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές θα οδηγηθούν στα δικαστήρια.

Στο κανάλι του Φαλήρου σχεδιάζουν την αντικατάστασή του στη late night ζώνη. Όπως αναφέρει το ethnos.gr όλα θα εξαρτηθούν από την ώρα και τη διάρκεια προβολής του «Big Brother» που θα κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο αρχικός προγραμματισμός θέλει το ριάλιτι να ξεκινά μετά το τέλος κάθε επεισοδίου της σειράς «8 λέξεις» στις 23:00 το βράδυ.

Σύμφωνα με το ethnos.gr στον ΣΚΑΪ επεξεργάζονται και την επιλογή του «Idols». Πρόκειται για τη σειρά ντοκιμαντέρ που έχει ετοιμάσει ο Σάκης Ρουβάς για την ποπ κουλτούρα στην Ελλάδα.

Το πρώτο επεισόδιο – αφιέρωμα στον Βλάση Μπονάτσο είναι έτοιμο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η αρχική σκέψη ήταν να πάει για την επόμενη σεζόν. Ωστόσο υπάρχει σκέψη να επισπευσθεί η πρεμιέρα μέσα στη σεζόν.

Τις επόμενες μέρες θα γίνει ραντεβού με τον τραγουδιστή για να δουν κατά πόσο μπορεί να «τρέξει» η εκπομπή μέσα στη σεζόν. Όλα θα εξαρτηθούν βέβαια από τις υποχρεώσεις του τραγουδιστή.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.