Αυτοκτόνησε ο γιατρός της Ρεμς λόγω κορωνοϊού

Metrosport Team05 Απριλίου 2020

ΣΟΚ στη Γαλλία και συγκεκριμένα στις τάξεις της Ρεμς, καθώς ο γιατρός της ομάδας, Μπερνάρ Γκονζάλες, ο οποίος είχε προσβληθεί από κορωνοϊό αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι του!

Μάλιστα, άφησε και ένα γράμμα, στο οποίο εξηγεί τον λόγο που έκανε αυτήν την αποτρόπαια πράξη βάζοντας έτσι τέλος στη ζωή του.

Με το άκουσμα της εν λόγω είδησης, ο δήμαρχος του Ρεμς, Αρνόντ Ρομπινέ, εξέφρασε την θλίψη του, λέγοντας πως ήταν ένας από τους πυλώνες της ομάδας, αλλά και ένας σπουδαίος άνθρωπος και γιατρός που είχε την εκτίμηση όλων!

Την ίδια ώρα, η Γαλλία κατέγραψε 357 νέους θανάτους από τον Covid-19 στο νοσοκομείο τις τελευταίες 24 ώρες, σε σχέση με τους 441 το προηγούμενο 24ωρο, και σημειώνει το χαμηλότερο ποσοστό εδώ και μια εβδομάδα, ανακοίνωσε σήμερα η Γενική Διεύθυνση Υγείας.

Συνολικά, η χώρα μετρά 8.078 νεκρούς από την αρχή της επιδημίας, την 1η Μαρτίου, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται 5.889 που κατέληξαν σε νοσοκομεία και 2.189 σε οίκους ευγηρίας και άλλα κέντρα φροντίδας και κοινωνικά ιδρύματα, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.