Ραφήνα: Αυτοί είναι που ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 42χρονο

Metrosport Team27 Ιουνίου 2022

Όλο και περισσότερα στοιχεία γίνονται γνωστά για τους ύποπτους ως δράστες της άγριας δολοφονίας μέσω ξυλοδαρμού στην Ραφήνα, με θύμα έναν 42χρονο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, δύο άτομα έχουν συλληφθεί, και πρόκειται για δύο 24χρονους με Αλβανική καταγωγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας είναι κηπουρός και ο άλλος υπάλληλος συνεργείου.

Πως έφτασαν στην σύλληψη

Βίντεο από κάμερες ασφαλείας που κατέγραφαν δρόμους γύρω από το σημείο του φονικού ξυλοδαρμού του 42χρονου άνδρα, άνοιξε το δρόμο των ερευνών για να φτάσουν οι αστυνομικές αρχές στη μέχρι τώρα σύλληψη των δύο εκ των πέντε εμπλεκομένων.

Οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ που έφτασαν στην πλατεία της Ραφήνας, εφόσον μερίμνησαν για τη διακομιδή του 42χρονου που είχε ξυλοκοπηθεί έως θανάτου από την ομάδα των αλλοδαπών στη συνέχεια συγκέντρωσε υλικό από τις κάμερες της περιοχής και πήρε καταθέσεις από τους αυτόπτες μάρτυρες.

Οι αστυνομικοί μέσα από τη συλλογή του βιντεολήπτικου υλικού κατάφεραν να εντοπίσουν το όχημα διαφυγής των δραστών και κατά συνέπεια τον ιδιοκτήτη του.

Οι δύο συλληφθέντες όπως και οι υπόλοιποι δράστες είναι αλβανική υπηκοότητας, ενώ είχε δοθεί σήμα από τις αστυνομικές αρχές σε όλους τους συνοριακούς σταθμούς για να διασφαλιστεί ότι δεν θα φύγουν εκτός συνόρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε το protothema.gr από όσα είπαν στους αστυνομικούς, η «φασαρία» ξεκίνησε από μια ασήμαντη αφορμή. Συγκεκριμένα, πηγαίνοντας στην τουαλέτα ο 42χρονος σκούντηξε κάποιον από την παρέα των πέντε και έγινε μικρός τσακωμός. Σύμφωνα με όσα είπαν οι συλληφθέντες, όταν το θύμα επέστρεψε, τους κοίταξε με άγριο βλέμμα και τότε αποφάσισαν να του επιτεθούν. 

Βγήκαν έξω από το μαγαζί, τον περίμεναν και όταν βγήκε με την κοπέλα του, του επιτέθηκαν με αποτέλεσμα τον θάνατό του από κρανιοεγκεφαλικές κακκώσεις. Οι δύο νεαροί που βρίσκονται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. είναι εκείνοι που χτύπησαν τον 42χρονο, με τους υπόλοιπους της παρέας να μη συμμετέχουν άμεσα στον ξυλοδαρμό του, ωστόσο έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται από την αστυνομία. 

Οι Αρχές έφτασαν στη σύλληψή τους από μαρτυρίες θαμώνων, όπως και από τις κάμερες του καταστήματος που κατέγραψαν το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι δράστες. Η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να εξακριβώσει ποιος εκ των δύο ήταν αυτός που κατάφερε τα καίρια χτυπήματα στο κεφάλι του 42χρονου, ενώ δεν είναι σίγουρο αν χρησιμοποίησαν σιδηρογροθιά. 

 Η πινακίδα ήταν εμφανής, με την ΕΛ.ΑΣ. να φτάνει άμεσα στα ίχνη τους. Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι κανείς από την παρέα δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές εκτός από έναν ο οποίος είχε συλληφθεί για κόντρες σε περιοχή των Αθηνών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.