«Αυτό άλλαξε την εικόνα της Μαρσέιγ, ποιος είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης»

Metrosport Team04 Απριλίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γάλλος δημοσιογράφος, Μισέλ Γκαρόσο, και μίλησε για τη νίκη της Μαρσέϊγ στην έδρα της Σεντ Ετιέν, τα σημεία-κλειδιά που έφεραν το τρίποντο, ενώ ξεχώρισε τους παίκτες που βρίσκονται σε φόρμα.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τη νίκη της Μαρσέϊγ στην έδρα της Σεντ Ετιέν: «Είναι η δεύτερη φορά που η Μαρσέιγ κέρδισε εκτός έδρας με τέσσερα γκολ, την προηγούμενη φορά ήταν στην έδρα της Μπρεστ. Ηταν σημαντικά δύο στοιχεία στο παιχνίδι. Η Μαρσέιγ έπρεπε να παλέψει με τον εαυτό της γιατί δώρισε το πρώτο γκολ στην αντίπαλο και πριν το ημίχρονο ισοφάρισε με το πέναλτι του Παγιέτ. Ηταν πολύ κρίσιμο ότι έγινε το 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε ο Ουντέρ και άλλαξε το σύστημα σε 3-4-3, άλλαξε η εικόνα της και μπόρεσε η γαλλική ομάδα να φτάσει σε αυτή την εύκολη νίκη».

Για τους παίκτες που βρίσκονται σε φόρμα: «Ο Μπουμπακάρ Καμαρά. Εδωσε αυτοπεποίθηση στην ομάδα όταν έτρωγε αρκετά γκολ η Μαρσέιγ, έχει παίξει ως αμυντικός στα τελευταία παιχνίδια και δίνει λύσεις στην άμυνα. Ο Γκεντουζί έχει βελτιωθεί και βελτιώνεται συνεχώς, η κλήση του στην Εθνική Γαλλίας και το πρώτο το γκολ του έδωσε αυτοπεποίθηση. Ο Παγιέτ κάνει κάποια λάθη, δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.