Αυτές είναι οι σκέψεις του Φερέιρα για το ματς με τον ΟΦΗ

Metrosport Team09 Φεβρουαρίου 2020

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ για την 23η αγωνιστική της Super League 1 και θέλει να παραμείνει τουλάχιστον κοντά στον Ολυμπιακό, με τα πλέι οφ να πλησιάζουν. Ο Αμπέλ Φερέιρα θέλει να ξεκουράσει μερικούς ποδοσφαιριστές του που παίζουν στα «κόκκινα» αλλά ταυτόχρονα δεν θέλει να διαταράξει την χημεία της ομάδας του.

Κάτω τα από τα δοκάρια θα επιστρέψει ο Ζίβκοβιτς, μετά την παρουσία του Πασχαλάκη στον αγώνα Κυπέλλου. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Μάτος, με τον Γιαννούλη να παίζει στα αριστερά. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Ινγκασον και Βαρέλα.

Στην μεσαία γραμμή, ο Φερέιρα θέλει να ξεκουράσει τον Μαουρίσιο και τη θέση του θα πάρει ο Ντάγκλας. Δίπλα του θα αγωνιστεί ο Μίσιτς, με τον Κροάτη να χρειάζεται και αυτός ξεκούραση και ίσως να την έχει ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα. Μπροστά τους θα αγωνιστεί ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, μιας και ο Δημήτρης Πέλκας είναι εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων.

Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ξανά ο Κάρολ Σφιντέρσκι, με τους Λημνιό (δεξιά) και Λάμπρου (αριστέρα) στα άκρα. Ο Φερέιρα θέλει να δώσει την ευκαιρία στον 22χρονο που όταν παίζει δείχνει ότι την αξίζει, ενώ παράλληλα θέλει να ξεκουράσει και τον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.