Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών: Αυτά είναι τα νέα VIP boxes -Πόσο κοστίζουν

Metrosport Team11 Φεβρουαρίου 2022

Οι υπεύθυνοι της πίστας μεταμόρφωσαν δύο boxes σε πολυτελείς χώρους προσφέροντας όσο το δυνατόν περισσότερες παροχές σε όσους αναζητούν το κάτι παραπάνω.

Τους τελευταίους μήνες το αυτοκινητοδρόμιο της πόλης των Σερρών έχει αναβαθμιστεί σε πολλά επίπεδα. Το σημαντικότερο όλων αφορά στη νέα άσφαλτο που έχει αλλάξει την πρόσφυση και έχει βελτιώσει σημαντικά τους χρόνους των οδηγών που κάνουν χρήση.

Επιπλέον η πίστα έχει αλλάξει χρώματα, έχει προμηθευτεί νέα μηχανήματα (σκούπες κ.λπ.) ενώ ακόμα και τα boxes στα πιτς έχουν μεταμορφωθεί.



Νέο πρόσωπο

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις εικόνες του Newsauto, ήδη δύο boxes της πίστας έχουν αλλάξει «πρόσωπο» και πλέον θυμίζουν περισσότερο σαλόνι σπιτιού παρά χώρο που «παρκάρουν» αγωνιστικά οχήματα.

Συγκεκριμένα έχουν τοποθετηθεί νέα ειδικά δάπεδα, φωτισμός που δίνει τη δυνατότητα να ελέγχεις ακόμα και τις… γρατζουνιές στο όχημα, ενώ υπάρχει σαλόνι, ψυγείο, κλιματισμός κ.ά.

Πόσο κοστίζουν;

Τα boxes στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών ενοικιάζονται σε ομάδες και ιδιώτες που θέλουν να κάνουν χρήση της πίστας για να δοκιμάσουν τα οχήματά τους. Το κόστος τα Σαββατοκύριακα ανέρχεται στα 200 ευρώ (ανά ημέρα) ενώ τις καθημερινές το κόστος είναι στα 100 ευρώ.

Αντίστοιχα τα υπόλοιπα boxes κοστίζουν 100 και 50 ευρώ ανά ημέρα για Σαββατοκύριακα και καθημερινές αντίστοιχα.

Και διοικητικές αναβαθμίσεις

Οι αναβαθμίσεις στην πίστα αφορούν και σε διοικητικό επίπεδο. Πρόσφατα και όπως είχαμε αποκαλύψει στο Newsauto, ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, ανέλαβε τη θέση του Προέδρου στο ΔΣ του αυτοκινητοδρομίου.

Να σημειώσουμε πως ετοιμάζονται και άλλες κινήσεις με στόχο την περεταίρω αναβάθμιση και την προσέλκυση κορυφαίων αγωνιστικών ομάδων αλλά και ευρωπαϊκών εκδηλώσεων.

Πηγή: newsauto.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.