Ηρακλής: Αυτά είδε, αυτά είπε ο Βελέντζας στον Μονεμβασιώτη

Γιάννης Τσερβίνης18 Μαρτίου 2024

Χρειάστηκε να περάσουν 25 χρόνια για να πάρει ξανά… γεύση από τον Ηρακλή και τα αποδυτήρια της ομάδας ο Λευτέρης Βελέντζας. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των κυανόλευκων είναι εδώ και λίγες ημέρες βοηθός προπονητή στον Ημίθεο, με τον Σούλη Παπαδόπουλο να έχει πάρει το… χρίσμα του πρώτου. 

Το ντεμπούτο αμφότερων στον πάγκο του Ηρακλή ήταν θετικό, καθώς οι κυανόλευκοι επικράτησαν 3-0 του Αιολικού. Ωστόσο τα… δύσκολα ακόμη δεν ήρθαν, μιας και ακολουθεί η ψυχοφθόρα διαδικασία των πλέι άουτ όπου ο Ηρακλής πρέπει από νωρίς να καταστήσει σαφές ότι δεν θα μπλέξει σε επικίνδυνες καταστάσεις.

Ο στενός συνεργάτης του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στην Αθήνα (λόγω και της έλλειψης ακόμη αγωνιστικών υποχρεώσεων) και χθες το απόγευμα είχε συνάντηση με τον έλληνα επιχειρηματία και εν δυνάμει ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ηρακλής. 

O Βελέντζας τον ενημέρωσε για όλα όσα είδε το μικρό διάστημα που βρίσκεται στη Μίκρα, για τις ελλείψεις, δυσλειτουργίες και προβλήματα που υπάρχουν σε αγωνιστικό, διοικητικό, λειτουργικό επίπεδο και για τις αλλαγές που είναι επιτακτικές από το καλοκαίρι και μετά. Αφού πρωτίστως ο Ηρακλής ξεμπερδέψει με τα πλέι άουτ και οριστικοποιηθεί η αγοραπωλησία της ΠΑΕ Ηρακλής μεταξύ Παναγιώτη Μονεμβασιώτη και Στράτο Ευγενίου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.