Αυγενάκης: «Η ΕΠΟ κρατάει κρυφή αυστηρή επιστολή των FIFA/UEFA για την εφαρμογή της Ολιστικής»

Metrosport Team31 Ιανουαρίου 2022

Ο Λευτέρης Αυγενάκης επιτέθηκε στην ΕΠΟ για το ζήτημα της εφαρμογής της Ολιστικής Μελέτης, αποκαλύπτοντας ότι υπάρχει αυστηρή επιστολή της FIFA και της UEFA για το ζήτημα.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού μιλώντας σε σωματεία της Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας στάθηκε στην Ολιστική Μελέτη και την επιστολή των FIFA/UEFA στην ΕΠΟ.

"Η εναπομείνασα διοίκηση της ΕΠΟ έλαβε μια αυστηρή επιστολή από τις FIFA/UEFA την παραμονή των Χριστουγέννων. Η επιστολή αφορά στην άμεση εφαρμογή της Ολιστικής Μελέτης, μέσω της ορθής ενσωμάτωσης των προβλέψεών της στο καταστατικό της ΕΠΟ, που υποτίθεται ότι είχε γίνει σωστά και είχε εγκριθεί ομόφωνα κατά τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 27 Αυγούστου, δηλαδή πριν από πέντε μήνες. Την αυστηρή επιστολή την κρατά κρυφή η εναπομείνασα διοίκηση της ΕΠΟ, ενώ μέχρι σήμερα δεν έχει διεξαχθεί ούτε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά τα μέλη του ΔΣ", είπε αρχικά για το ζήτημα.

Στη συνέχεια, υποστήριξε ότι η διοίκηση της ομοσπονδίας έχει αποκρύψει την επιστολή και το περιεχόμενό της: "Κάντε τις συγκρίσεις σας. Η ΕΠΟ που έσπευδε να δώσει στη δημοσιότητα κάθε επιστολή των FIFA/UEFA, αρκεί να υπήρχε έστω και μόνο το όνομά μου μέσα σ' αυτές, τώρα αποκρύπτει από όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια τη συγκεκριμένη σοβαρότατη αλληλογραφία, επειδή δεν τη συμφέρει το περιεχόμενό της".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.