Billaras: Αξία στο 5,50 της Μπόλτον για... μακροχρόνιο bet

Metrosport Team02 Ιουλίου 2022

Πειράζει να μην ασχοληθώ καθόλου με οτιδήποτε “φανταχτερό” σήμερα; Καλό μήνα κιόλας γιά χθες, καλές άδειες και βουτιές. Λέω λοιπόν να μην σχολιάσω καν ας πούμε τη μεταγραφή του Ριτσάρλισον στην Τότεναμ. Ούτε καμιά άλλη. Και αφού στο φύλλο Τρίτης είχαμε πιάσει ως και την Championship, σήμερα ας...βουτήξουμε πιό χαμηλά, έτσι να παρετε μιά ιδέα τι παίζει σε Λιγκ 1 και Λιγκ 2 Αγγλίας!

Πρώτα λοιπόν στην Λιγκ 1, οπου τα “μεγάλα” θέματα ήταν δύο ως και χθες. Το ένα η (πρόσφατα υποβιβασμένη) Ντέρμπι Κάουντι. Ο Ρούνεϊ έφυγε, ο Λιαμ Ρόσενιορ ανέλαβε υπηρεσιακός αλλά το ζητούμενο ήταν η εξαγορά της ομάδας. Ο Ντέιβιντ Κλόουβς, ένας ντόπιος επιχειρηματίας, αγόρασε το γήπεδο, το Πράιντ Πάρκ και αναμενόταν να πάρει και την ομάδα. Κάθε 24ωρο ήταν κρίσιμο, τα έξοδα τρέχουν, παίκτες παραμένουν απλήρωτοι ή φεύγουν και αν δεν γίνει η εξαγορά, θα πέσει κι άλλη, φετινή ποινή με -15. Το άλλο, ήταν η “εμφάνιση” του Σκοτ Μπράουν σε πάγκο! Αυτόν της Φλίτγουντ. Ο σκωτσέζος, ένα...ασήκωτο όνομα, αρχηγός γιά χρόνια της Σέλτικ, αποφάσισε να γίνει προπονητής και μένει να δούμε τι ψάρια θα πιάσει. Από εκεί και πέρα, νέοι σε πάγκους ήρθαν οι Νταφ (απ' την Τσέλτεναμ στην Μπάρνσλεϊ που υποβιβάσθηκε), Γκάρνερ (από Σουίντον στην Τσάρλτον), Μπέρτσναλ (στην νεοφώτιστη Φόρεστ Γκριν, ερχόμενος από την Νοτς Κάουντι) , Κένεντι (στη Λίνκολν αντί του Απλέτον, ήταν ασσίσταντ στην Μπέρμιγχαμ) και Ελιοτ (στην Τσέλτεναμ που έχασε τον Νταφ). Μαζί με τον Μπράουν, σύνολο είναι έξι νέοι τεχνικοί ως χθες. Από αποδόσεις, μακραν πρώτο φαβορί οι μπουκ δίνουν την Ιπσουϊτς γιά άνοδο, σωστό το βρίσκω. Μετά δίνουν Γουένσντεϊ, μετά Ντέρμπι Κάουντι, μετά Πιτέρμπορο, μετά Μπάρνσλεϊ, μετά Πόρτσμουθ, μετά ΜΚ Ντονς και μετά Μπόλτον. Αυτή είναι πρώτη εννιάδα. Συμφωνώ, γιά Ιπσουϊτς, διαφωνώ όμως γιά Γουένσντεϊ και Ντέρμπι (οκ, εδώ αφήνω παραθυράκι , αν γίνει η μεταβίβαση αλλάζουν τα δεδομένα). Αν θα έβαζα κάπου τα λεφτά μου; Στο 5.50 της Μπόλτον που είναι 9ο φαβορί γιά άνοδο.

Πάμε και πιό βαθιά, στην 2η Αγγλίας, ας μην σταθώ σε μεταγραφές, εξάλλου δεν τα ξέρετε και τα ονόματα. Ας ξεκινήσω με τους πάγκους. Εξι νέοι τεχνικοί (ως και χθες). Τζόνι Τζάκσον στην Γουίμπλεντον (ήταν Τσάρλτον παλιά), Πιτ Γουάιλντ στην Μπάροου (άφησε την Χάλιφαξ, αντικατέστησε τον Φιλ Μπράουν με τον οποίο δεν τα βρήκε η Μπάροου), Κέβιν Μπέτσι στην Κρόουλι (από την under-23 της Αρσεναλ), Πολ Χάρτλεϊ στην Χάρτλπουλ (απ΄την σκωτσέζικη Κόουβ Ρέιντζερς), Νιλ Γουντ στην Σάλφορντ (από την under-23 της Μάντσεστερ Γιουναιτεντ) και Σκοτ Λίντσεϊ στην Σουίντον (ήταν ασσίσταντ και μονιμοποιήθηκε).

Στους περισσότερους αυτά τα ονόματα δεν λένε τίποτα, αλλά κάτι λαθάκια στα μακροχρόνια υπάρχουν. Παράδειγμα: Η Κρόουλι πάει σε ένα πολυ ενδιαφέρον project. Aφού εδιωξε κλωτσηδόν τον Χέιμς γιατί μας προέκυψε ρατσιστής, έφερε στον πάγκο τον (μαύρο) Κέβιν Μπέτσι. Και ασσίσταντ του έφερε τον Νταν Μικάις. Ο πρώτος ήταν τεχνικός της under-23 της Αρσεναλ, ο δεύτερος της under-18 της Αρσεναλ! Ξερουν από ταλέντα, δουλεύουν πάνω σε νέα παιδιά. Η Κρόουλι παράλληλα αγοράστηκε από την εταιρία WAGMI (επενδυτές σε κρυπτονομίσματα), και έφερε με μεταγραφή ηδη τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας, τον Νταν Τέλφορντ απο την Νιούπορτ (πέρυσι 25 γκολ σε 37 ματς). Ολο αυτό το “πακέτο” οι μπουκ δεν το ζυγίζουν σωστά.

Πάμε λοιπόν στις αποδόσεις γιά απλή άνοδο. Μην ξεχνάμε ανεβαίνουν τέσσερις στην Λιγκ 2 (τρεις απ'ευθείας και ένας από πλέι οφ θέσεων 4-7). Τι μας λένε οι μπουκ; Οτι οι τέσσερις που έπεσαν από την Λιγκ 1 στην Λιγκ 2 δεν είναι φαβορί να επιστρέψουν άμεσα (Τζίλιγχαμ, Ντόνκαστερ, Γουίμπλεντον, Κρου). Και μας δίνουν 1ο φαβορί ανόδου την...Στόκπορτ! Η ομάδα που ανέβηκε από την Νάσιοναλ Λιγκ ως πρωταθλήτρια είναι 1ο φαβορί να ανέβει back to back! Δεύτερο φαβορί μας δίνουν Σάλφορντ. Πέρυσι ήταν το 1ο αλλά τζίφος. Η ομάδα των “΄πέντε της Μάντσεστερ”. Λεφτά, λούσα, αλλά με άπειρο τεχνικό και πολύ...φρου φρου. Τρίτο μας δίνουν τη Μπράντφορντ, βαρύ όνομα και με τον Μαρκ Χιουζ να συνεχίζει στον πάγκο, εδώ νομιζω θα πέσουν μέσα, μάλλον είναι η ώρα της.

Η Κρόουλι στο...πουθενά, είναι στην 17η θέση να ανέβει, με απόδοση 8.00. Θα της έβαζα κάτι ψιλά. Οπως και στο “τερματισμός στην 7αδα”, που δίνει 4.33, αυτό είναι ακόμα καλύτερο!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.