«Αξέχαστη μέρα, περήφανος για το ντεμπούτο μου»

Metrosport Team08 Ιουνίου 2020

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη πραγματοποίησε στο νικηφόρο ματς κόντρα στον ΟΦΗ ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής συμμετείχε στα τελευταία λεπτά παίρνοντας το… βάπτισμα του πυρός με τα «κιτρινόμαυρα» και μιλώντας στην κάμερα της ΠΑΕ Άρης κατέθεσε τα συναισθήματά του, ενώ αναφέρθηκε και στον μεγάλο στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα του Άρη: «Είναι μια μέρα που θα μου μείνει αξέχαστη. Ευχαριστώ τον κ. Ένινγκ, τον κ. Χαριστέα, τους συμπαίκτες μου και όλο το σταφ της ομάδας. Είμαι πολύ περήφανος για το ντεμπούτο μου, δούλεψα πολύ και θα αρπάξω κάθε ευκαιρία που θα μου δοθεί».

Για τη νίκη επί του ΟΦΗ: «Μπήκαμε με το δεξί, ήταν αυτό που θέλαμε. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στα πλέι-οφ και θα συγκεντρωθούμε στο Κύπελλο. Παιχνίδι με το παιχνίδι θα βρίσκουμε και πάλι τα πατήματά μας, θα επανέλθουμε στον ρυθμό που ήμασταν».

Για τις ευκαιρίες στους νέους: «Ο κόουτς μας δίνει ευκαιρίες, προσπαθεί να μας εντάξει όσο το το δυνατόν καλύτερα μέσα στο σύνολο, το θέμα είναι να τις αρπάξουμε και να καθιερωθούμε».

Για τον στόχο του Κυπέλλου και τα πλέι-οφ: «Πρωταρχικός στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Ωστόσο, πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο για να τερματίσουμε και ψηλά στα πλέι-οφ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.