Αβαρλής: «Έτσι θα συμπληρώσετε την αίτηση για τα 800 ευρώ»

Metrosport Team01 Απριλίου 2020

Ανοικτή για όλους τους δικαιούχους της έκτακτης ενίσχυσης των 800 ευρώ είναι από σήμερα (1/4) το πρωί η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή των σχετικών αιτήσεων.

Ο φοροτεχνικός Γιώργος Αβαρλής φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» και έδωσε χρήσιμες οδηγίες για τη συμπλήρωση των αιτήσεων.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Άνοιξε σήμερα η πύλη για τους εργαζόμενους που είναι σε αναστολή σύμβασης και το ΑΦΜ τους τελειώνει σε 1 να υποβάλλουν την αίτηση για να λάβουν τα 800 ευρώ. Τα χρήματα αυτά αφορούν 45 ημέρες από την ημερομηνία έναρξης της αναστολής. Η διαδικασία γίνεται με τους κωδικούς taxisnet. Όσοι σύζυγοι δεν έχουν δικούς κωδικούς taxisnet πρέπει να συνεννοηθούν τηλεφωνικά με την εφορία, ώστε να πάρουν τον κλειδάριθμο μέσω του οποίου θα ενεργοποιήσουν τους προσωπικούς τους κωδικούς. Για επιχειρήσεις που είναι σε αναστολή λειτουργίας, οι εργαζόμενοι πρέπει να γράψουν στην αίτησή τους το τηλέφωνο, το email, τα στοιχεία του εκμισθωτή εφόσον νοικιάζουν και το IBAN της τράπεζας στον οποίο θα πιστωθούν τα λεφτά. Προσοχή στη συμπλήρωση του IBAN μετά το GR αφήνουμε κενό και μετά συμπληρώνουμε τους 25 αριθμούς του IBAN. Για τους εργαζόμενους σε πληττόμενες επιχειρήσεις απαιτείται email, τράπεζα, όμως αυτοί δεν έχουν έκπτωση ενοικίου».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.