«Αυτός είναι μεγάλη απώλεια για τον Άρη»

Δημήτρης Καλαϊτζής07 Φεβρουαρίου 2020

Ο Σούλης Παπαδόπουλος φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και αναφέρθηκε στο χθεσινό 0-0 του Άρη με τον Ατρόμητο, τονίζοντας ότι η ομάδα του Ένινγκ θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση μέσα στο Περιστέρι.

Παράλληλα, ο έμπειρος προπονητής στάθηκε και στον τραυματισμό του Ιντέγε, επισημαίνοντας πως η απουσία του είναι αισθητή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το 0-0 του Άρη με τον Ατρόμητο:

«Ένα παιχνίδι που είχε πολύ τακτική και ειδικά από την πλευρά του Ατρομήτου. Ο Παντελίδης ξέρει άλλωστε τον Άρη από τη θητεία του εκεί και πήγε το ματς κλειστά και μόνο με αντεπιθέσεις. Ο Άρης είχε τις δικές του ευκαιρίες και ειδικά στη φάση του πέναλτι με τον Γκάμα, που όμως δεν το αξιοποίηση και έτσι μοιραία άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος εγκλώβισε τον κίνδυνο του Άρη, που ακούει στο όνομα Φετφατζίδη, ωστόσο και με το 0-0 θεωρώ ότι φαβορί για την πρόκριση είναι ο Άρης. Με ξάφνιασε η αλλαγή του Λάρσον στο χθεσινό παιχνίδι».

Για τον επαναληπτικό στο Περιστέρι:

«Ο Άρης σπάνια δεν σκοράρει στα παιχνίδια του, μόνο σε δυο φέτος δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Πιστεύω δεν θα έχει πολλά γκολ στο Περιστέρι, αλλά νομίζω ότι ο Άρης θα περάσει. Όμως δεν θα πρέπει να υποτιμήσουν οι «κίτρινοι το ματς, αφού ο Ατρόμητος έχει πάει δυο τελικούς στο Κύπελλο».

Για την απουσία του Ιντέγε:

«Ο Ιντέγε μπορεί να μην έχει εύκολο το γκολ, αλλά είναι πολύ δραστήριος στο παιχνίδι, παίζει στην πλάτη της άμυνας, δίνει πολλές βοήθειες στους συμπαίκτες του και είναι μεγάλη η απώλειά του».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.