Ατζούν: «Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό το Conference League»

Metrosport Team28 Μαρτίου 2024

Δηλώσεις για τη μάχη της Φενέρ με τον Ολυμπιακό έκανε ο ισχυρός άνδρας της Χαλ και τηλεοπτικός παραγωγός, Ατζούν Ιλιτσαλί, οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά για την αναμέτρηση των δύο ομάδων στη φάση των «8» του Conference League, «Το κίνητρο του τελικού να είναι στη χώρα τους είναι σημαντικό».

"Παρακολουθώ στενά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός που σημείωσε μεγάλη επιτυχία με τον Πέδρο Μαρτίνς κέρδισε αργότερα τον τελικό έχει αρχίσει να παραπαίει εδώ και τρία χρόνια. Ειλικρινά, το χάος που σημειώθηκε οδήγησε σε μεταγραφές πάρα πολλών παικτών. Όταν ήρθαν πάρα πολλές μεταγραφές παικτών, το χάος μεγάλωνε.

Ένας προπονητής έρχεται κάθε τρεις μήνες. Πιάσαμε τον Ολυμπιακό στο καλύτερο σημείο που μπορούσαμε. Ο ίδιος Ολυμπιακός είχε ένα πολύ σοβαρό στυλ ποδοσφαίρου πριν από 3-4 χρόνια. Κέρδισε τη Φενερμπαχτσέ τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Αυτή τη στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν είναι εκεί.

Πιάσαμε τον Ολυμπιακό στη σωστή θέση. Επίσης, θα λείπουν παίκτες λόγω τιμωρίας. Ωστόσο, το αρνητικό είναι ότι είναι πολύ πιθανό ο Ολυμπιακός να χάσει το πρωτάθλημα. Η ευκαιρία να το σώσει θα είναι το Conference League.

Το κίνητρο του τελικού να είναι στη χώρα τους είναι σημαντικό. Υπάρχει ένα μειονέκτημα εκεί. Αλλά το υπογραμμίζω. Η Φενέρμπαχτσε έχει εμφανέστατη υπεροχή ως σύνολο", αναφέρει χαρακτηρστικά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.