Ατρόμητος: «Επιστροφή χρημάτων σε όσους πήραν εισιτήρια, αν δεν γίνει το ματς»

Metrosport Team07 Φεβρουαρίου 2023

Επιστροφή χρημάτων σε όσους αγόρασαν εισιτήριο στον αγώνα με την ΑΕΚ αν δεν γίνει το παιχνίδι ανακοίνωσε ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες ενημέρωσαν ότι αν η αναμέτρηση, η οποία αναβλήθηκε για το ύψος του δοκαριού, δεν ορισθεί, τότε θα επιστρέψει τα χρήματα σε όσους πήραν εισιτήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «H ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώνει τους φιλάθλους της που είχαν προμηθευθεί εισιτήρια για την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League κόντρα στην ΑΕΚ ότι:

1) Σε περίπτωση που τα αρμόδια δικαστικά αθλητικά όργανα αποφασίσουν τον εκ νέου ορισμό του αγώνα, τότε θα ισχύσουν κανονικά τα ίδια εισιτήρια με την προϋπόθεση ότι οι κάτοχοι έχουν διατηρήσει στην κατοχή τους το απόκομμα του εισιτηρίου τους.

2) Εφόσον, σε αντίθετη περίπτωση δεν πραγματοποιηθεί ο αγώνας, τότε οι κάτοχοι θα λάβουν κανονικά το αντίτιμο του εισιτηρίου το οποίο πλήρωσαν, πάντα όμως με την επίδειξη του αποκόμματος.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα επανέλθει με περαιτέρω διευκρινήσεις μετά τις οριστικές αποφάσεις των αρμόδιων δικαστικών αθλητικών οργάνων».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.