Αθλ. διευθυντής Μάλμε για Τσόλακ: «Τον θέλουμε, αλλά...»

Metrosport Team17 Ιουλίου 2021

Οι τρομερές εμφανίσεις του Αντόνιο Τσόλακ με την φανέλα της Μάλμε έχουν κάνει τους ανθρώπους της Σουηδικής ομάδας να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσουν πρόταση στον ΠΑΟΚ για την μεταγραφή του Κροάτη επιθετικού.

Ο 28χρονος επιθετικός σκόραρε για 5ο συνεχόμενο ματς, φτάνοντας πλέον τα 9 γκολ σε 13 αναμετρήσεις και ο αθλητικός διευθυντής της Μάλμε, Ντάνιελ Άντερσεν, εξέφρασε την πρόθεση της σουηδικής ομάδας για την παραμονή του Τσόλακ και μετά το τέλος του δανεισμού του από τον ΠΑΟΚ.

«Ελπίζουμε να τον κρατήσουμε, αλλά έχει να κάνει με την δική του επιθυμία, αλλά και το αν θα συμφωνήσουμε με τον ΠΑΟΚ στον οποίο ανήκει. Πρέπει να συζητήσουμε και να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Εμείς θέλουμε να τον κρατήσουμε.

Δεν έχει να κάνει μόνο με τα γκολ που βάζει αλλά με την γενική παρουσία του στην ομάδα και τα αποδυτήρια. Δουλεύει σκληρά και βοηθάει αρκετά τους συμπαίκτες του, είναι ένας ποδοσφαιριστής υψηλού επιπέδου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αθλητικός διευθυντής της Μάλμε, Ντάνιελ Άντερσεν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.