Αθανασίου: «Ο Ουάρντα ήταν οργανωτής της κερκίδας σε υβριστικό σύνθημα»

Metrosport Team18 Φεβρουαρίου 2022

O Κύπριος δημοσιογράφος, Κώστας Αθανασίου, μίλησε στο Metropolis 95.5 για το νέο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Αμρ Ουάρντα, στο ντέρμπι μεταξύ Ομόνοιας και Ανόρθωσης.

«Η τελευταία εξέλιξη είναι ότι ο Αμρ Ουάρντα έκανε καταγγελία στην αστυνομία για απειλές από παίκτη του ΑΠΟΕΛ μέσω των social media. Πλέον αναμένεται το νέο επεισόδιο... Η προβλεπόμενη ποινή για την συμπεριφορά του είναι δύο αγωνιστικές. Η Ανόρθωση θέλει να τον κρατήσει και ξεκίνησε και κάποιες διαδικασίες αλλά από όσο γνωρίζουμε το συμβόλαιο του παίκτη πληρώνεται μαζί με τον ΠΑΟΚ. Η Ανόρθωση δεν μπορεί να το καλύψει ολόκληρο» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε μιλώντας για το χρονικό του επεισοδίου:

«Όλα ξεκίνησαν όταν στο πρώτο παιχνίδι ο Ουάρντα έκανε μία χειρονομία στην κερκίδα που την ερμήνευσαν ως άσεμνη. Η Ανόρθωση δεν το δέχθηκε. Ο ποδοσφαιριστής τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή. Στο χθεσινό ντέρμπι, που ήταν πολύ σημαντικό, ο Ουάρντα που ήταν πολύ καλός, από το πρώτο λεπτό δεχόταν προκλήσεις από οπαδούς του ΑΠΟΕΛ.

Έγινε αλλαγή από τον Κετσπάγια και πηγαίνοντας προς τον πάγκο, κάθισε, πήγε να αντιδράσει αλλά οι ψυχραιμότεροι τον κράτησαν. Μετά το τέλος του αγώνα ήταν ενθουσιασμένος πήγε στην κερκίδα των οπαδών της Ανόρθωσης και σε ένα σύνθημα με ύβρεις ήταν ο οργανωτής της κερκίδας. Το ΑΠΟΕΛ το πόσταρε και το έκανε σημαία, προκειμένου να αναδείξει την συμπεριφορά του παίκτη και ότι επιβεβαιώνεται για όσα επικαλέστηκε στον πρώτο γύρο.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.