«Ο διαιτητής σφύριξε με τόσο μένος το πέναλτι, που ο επόπτης τρόμαξε!»

Metrosport Team01 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κασσάνδρας, Νίκος Αθανασιάδης, μιλώντας για την διαιτησία στα τοπικά πρωταθλήματα και το πέναλτι που σφύριξε ο διαιτητής ενάμιση μέτρο έξω από την περιοχή, εις βάρος της ομάδας του.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

«Ένα από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, μέσα σε όλα αυτά που μας δημιούργησε η κόντρα του Υπουργού μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, είναι σίγουρα και το άλυτο πρόβλημα της διαιτησίας. Σε εμάς ακόμη περισσότερο, γιατί δεν υπάρχουν τηλεοράσεις και VAR.

Εμείς δικαιολογούμε τον διαιτητή, διότι άνθρωποι είναι και αυτοί και κάνουνε λάθη. Αλλά μερικά πράγματα δεν μπορούμε να τα εξηγήσουμε, είναι άλυτα! Εμείς που ήμασταν από την μεριά που έγινε το πέναλτι, το είδαμε με γυμνά μάτια. Είναι άξιο απορίας πως ο διαιτητής, που είναι ακριβώς πάνω στην ευθεία και δεν έχει άλλους παίκτες δεξιά και αριστερά, πως δεν το είδε.

Ήταν τέτοιο το μένος που σφύριξε το πέναλτι ο κύριος Δημητριάδης από το κέντρο του γηπέδου, που εγώ νομίζω ότι ο επόπτης πρέπει να τρόμαξε και δεν του είπε έλα από εδώ. Και δεν είναι θέμα ότι έδωσε ένα πέναλτι , το οποίο ήταν ενάμιση μέτρο έξω από την περιοχή. Απλώς κάποιοι άνθρωποι πρέπει να τιμωρούνται. Γιατί δεν μας πήρε ούτε ένα τηλέφωνο να μας πει συγγνώμη. Δεν θα έπρεπε να μας πει ένα συγγνώμη;

Είμαι σίγουρος πως είδε την φάση στο βίντεο. Εδώ το είδε όλη η Χαλκιδική και γίνεται χαμός. Είμαστε από τις μοναδικές ομάδες που φωνάζουμε, για να μπορούμε να βιντεογραφούμε τα παιχνίδια. Για ποιο λόγο δεν μας αφήνουν; Τι έχουμε να φοβηθούμε...»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.