Αταμάν: «Απομένουν πέντε ματς τα οποία είναι σαν τελικοί»

Metrosport Team19 Μαρτίου 2024

Στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού να μπει στα play offs της Euroleague με πλεονέκτημα έδρας αναφέρθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν.

Για το Βελιγράδι αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR, όπου την Τετάρτη 20 Μαρτίου παίζει με τον Ερυθρό Αστέρα. Σε δηλώσεις του ο Τούρκος τεχνικός στάθηκε στη σημασία του πλεονεκτήματος έδρας για τους «πράσινους», που βλέπουν τα τελευταία πέντε παιχνίδια σαν τελικούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 58χρόνου: 


«Δεν είναι εύκολο ματς, ο Αστέρας είναι καλή ομάδα, μολονότι έχουν χάσει το 90% των πιθανοτήτων τους για τα play off, παλεύουν σε όλους τους αγώνες. Για εμάς μένουν πέντε ματς μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδους και όλα είναι σαν... τελικοί. Οπότε πρέπει να κερδίσουμε για να υπερασπιστούμε την τέταρτη θέση που έχουμε, ενόψει των play off». Μετά από αυτόν τον αγώνα έχουμε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Παίζει στην Stark Arena, όπου σε άλλα ματς νίκησε και σε άλλα έχασε»

Σε ερώτηση για τους Λούκα Βιλντόσα και Κώστα Αντετοκούνμπο που θα απουσιάσουν, είπε: «Δεν γνωρίζω κάτι νεότερο, οι τραυματίες μένουν εκτός. Ίσως να είναι έτοιμοι για την επόμενη σεζόν!».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.