Αστυνομία: Καταδίωξη 12χρονου με πυροβολισμούς και έναν τραυματία!

Metrosport Team14 Ιουλίου 2021

Απίστευτες καταστάσεις στα ελληνικά χρονικά! Η αστυνομία καταδίωξε και ακινητοποίησε μετά από προσπάθεια ένα 12χρονο αγόρι που οδηγούσε το αυτοκίνητο της μητέρας του με πυροβολισμούς στη Δυτική Αττική!

Τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου ένας 12χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο της μητέρας του βρέθηκε σε αστυνομικό μπλόκο στην οδό Κορίνθου και στην προσπάθειά του να το αποφύγει, χτύπησε έναν αστυνομικό και τον τραυμάτισε στα πόδια!

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να πυροβολήσουν στα λάστιχα του οχήματος, αλλά δεν κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν. Ο ανήλικος ξέφυγε από το σημείο, παραβιάζοντας STOP και ερυθρούς σηματοδότες.

Σε συνεργασία ΟΠΚΕ και Άμεση Δράση οργάνωσαν μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου, κάτι που πέτυχαν και μετά από προσπάθεια εγκλώβισαν, αναγκάζοντας τον οδηγό να κατέβει από το αυτοκίνητο.

Με τα όπλα προτεταμένα και το δάχτυλο στη σκανδάλη, οι αστυνομικοί… σοκαρίστηκαν όταν είδαν μπροστά τους ένα ανήλικο αγόρι να ανοίγει την πόρτα του οδηγού και να αποβιβάζεται!

Ερευνώντας το αυτοκίνητο δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο, ο ανήλικος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Ανακριτή Ανηλίκων.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.