Αστέρας - ΑΕΚ: Δεν «Χ»άρηκε κανείς!

Metrosport Team12 Μαΐου 2021

Στον τελευταίο αγώνα του εντός έδρας πριν ταξιδέψει στην Τούμπα για το φινάλε της σεζόν, ο Αστέρας Τρίπολης, υποδέχθηκε την ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο και μοιράστηκαν και από έναν βαθμό, αυτόν της ισοπαλίας. 

Οι Αρκάδες στο πρώτο ημίχρονο είδαν απέναντι τους μία πολύ καλή ΑΕΚ την οποία κράτησαν στο «0», καθώς οι ευκαιρίες των Τάνκοβιτς και Αλμπάνη δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ, ενώ οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο είχαν να θυμούνται μονάχα μία καλή στιγμή με τον Μπαράλες να μην μπορεί να σκοράρει, βρίσκοντας απέναντι του τον Μπακάκη. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Καρίμ Ανσαριφαρντ, κατάφερε να ανοίξει το σκορ καθώς έγινε αποδέκτης της πάσας από τη συνεργασία των Τάνκοβιτς και Αλμπάνη, βάζοντας την ΑΕΚ σε θέση οδηγού. Οι παίκτες του Αστέρα αντέδρασαν και έτσι μπόρεσαν με τον ακραίο τους οπισθοφύλακα, Κώτσιρα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα κενά στην άμυνα της ΑΕΚ από την παρουσία του Μιτάι στο αριστερό άκρο και έγραψε το τελικό 1-1.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Καστάνιο, Άλβαρες (86' Τασουλής), Μουνάφο, Μπελόκ (60' Κανελλόπουλος), Τιλίκα (73' Αλί Μπαμπά), Γκόμες (60' Τζίμας), Σίτο (60' Κρέσπι), Μπαράλες

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Μπακάκης (65' Γαλανόπουλος), Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Μιτάι (82' Μαχαίρας), Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Σάκχοφ, Αλμπάνης (76' Μάνταλος), Τάνκοβιτς (65' Σαρδέλης), Ανσαριφάρντ (76' Κοσίδης)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.