Ασταμάτητος Χάαλαντ έφερε ξανά στο -1 από την κορυφή την Σίτι - Νίκη-ανάσα για Εβερτον

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2022

Mετά την ήττα στην κόλαση του «Άνφιλντ», η Σίτι έβγαλε αντίδραση με τον ασταμάτητο Χάαλαντ να την οδηγεί σε νίκ επί της Μπράιτον και στο -1 ξανά από την κορυφή της βαθμολογίας. 

Το σκορ άνοιξε ο Νορβηγός στο 22' και στο 43ο λεπτό με πέναλτι ο ίδιος πέτυχε το 2-0. Η Μπράιτον μείωσε στο 53' με τον Τροσάρντ, αλλά στο 75' ο Ντε Μπρόινε επανέφερε την τάξη στο παιχνίδι γράφοντας το τελικό 3-1.


Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Ακάντζι, Ντίας, Λαπόρτ, Κανσέλο, Ρόδρι, Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Γκρίλις, Μαχρέζ, Χάαλαντ

Μπράιτον (Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι): Σάντσεθ, Φέλτμαν, Ντανκ, Γουέμπστερ, Μακ Άλιστερ, Καϊσέδο, Μαρς, Τροσάρ, Γκρος, Λαλάνα, Γουέλμπεκ

Nίκη-ανάσα για Εβερτον


Στο «Γκούντισον Παρκ», η Έβερτον είδε την πίεση που είχε στην πλάτη της για μια νίκη να της βγαίνει σε… καλό. Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ επικράτησε 3-0 της Κρίσταλ Πάλας για να πάρει την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα, ξεφεύγοντας στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη.

Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Ιβόμπι, ο οποίος έφτιαξε το 1-0 του Κάλβερτ-Λιούιν στο 11’, με τον Γκόρντον στο 63’ να δίνει αέρα δύο τερμάτων στα «ζαχαρωτά». Και είκοσι λεπτά αργότερα, ο Ιβόμπι μοίρασε και δεύτερη ασίστ για να διαμορφώσει ο ΜακΝιλ το τελικό σκορ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.