«Ασπρόμαυρο πάρτι» παικτών στα social media, μετά την πρόκριση επί της ΑΕΚ

Metrosport Team30 Απριλίου 2021

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγύρισαν την πρόκριση της ομάδας του επί της ΑΕΚ μέσα από τα social media, καθώς δεν υπήρχε η παρουσία κόσμου που θα έδινε διαφορετικό χρώμα ενόψει τελικού.

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του αγώνα, που έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, ήταν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έστειλε το δικό του μήνυμα, σημειώνοντας, «Γεια σου ΠΑΟΚάρα! Είμαστε στον τελικό, είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό, πάμε να πάρουμε το κύπελλο. Πάμε!»

Από τα κοινωνικά δίκτυα δεν θα μπορούσε να λείπει ο Αμρ Ουάρντα, που με δύο μηνύματα έστειλε σύνθημα... τελικού. Ξεκίνησε με μία πανηγυρική φωτογραφία που είχε ως λεζάντα το αγαπημένο, habibi, ενώ για τη συνέχεια υπήρξε το σύνθημα του τελικού.

Ο Στέφαν Σβαμπ μέσα από το πούλμαν του λεωφορείου, παρέα με τον Κάρολ Σφιντέρσκι, δήλωσε... περήφανος! «Τα καταφέραμε και είμαστε στον τελικό! Περήφανοι και χαρούμενοι!»

Ενώ με τη σειρά του, ο Ντάγκλας Αουγκούστο, που κέρδισε ξανά τη θέση του στην ομάδα, έγραψε χαρακτηριστικά, «Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα». 

Το πιο ιδιαίτερο σχόλιο στα κοινωνικά δίκτυα, το έκανε το μεταγραφικό απόκτημα του Ιανουαρίου για τον ΠΑΟΚ, Βλάντιμιρ Μπράντοβιτς. Ιδιαίτερα παρομοίασε τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τις οδηγίες που έδινε στον τελικό του EURO όταν η Πορτογαλία κατέκτησε το τρόπαίο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.