Ασφυκτική πίεση στη Χέρακλες για τον Ρέντε από τον ΠΑΟΚ

Metrosport Team14 Ιουνίου 2022

Ρεπορτάζ: Κ.Πετρωτός, Γ.Καστάνης

Το κεφάλαιο στόπερ είναι από τα μεγαλύτερα στο μεταγραφικό μέτωπο του ΠΑΟΚ και του Ζοσέ Μπότο. Μετά και την αποχώρηση του Χοσέ Κρέσπο, μάλιστα, ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου κινείται για δύο περιπτώσεις.

 Η μία είναι του Μάρκο Ρέντε με τα δεδομένα να είναι γνωστά. Ωστόσο, μετά την ανταλλαγή δηλώσεων και την “πληρωμένη” απάντηση του Μπότο στον ομόλογο του της Χέρακλες, η διαπραγμάτευση έχει αρχίσει ξανά.

Παίζει τεράστιο ρόλο στην συγκεκριμένη περίπτωση η στάση του Γερμανού στόπερ που, όπως έχουμε γράψει, είναι ο καλύτερος σύμμαχος του ΠΑΟΚ. Ο Ρέντε βρίσκεται για διακοπές στο Ντουμπάι, ωστόσο, έχει φροντίσει να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στην διοίκηση της Χέρκαλες ότι η επιθυμία του είναι να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ και δεν θέλει να ακολουθήσει την ολλανδική ομάδα στην δεύτερη κατηγορία. 

Αυτή η πίεση από την πλευρά του 25χρονοτυ κεντρικού αμυντικού, όπως και ο τρόπος που κινείται ο Ζοσέ Μπότο, έχει βάλει την Χέρακλες ξανά σε κύκλο επαφών με τον Δικέφαλο. Και όπως εκτιμούν στα γραφεία της Τούμπας, σύντομα θα γείρει αποφασιστικά η πλάστιγγα υπέρ του ΠΑΟΚ.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.