ΑΣ ΠΑΟΚ: «Απύθμενο θράσος από τον σύλλογο του Πειραιά, προσχώρησε στο κίνημα της παύλας»

Metrosport Team30 Ιανουαρίου 2021

Την αντίδραση των ανθρώπων του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ προκάλεσε η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού με την οποία επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Γιώργο Καραμπέτσο, για την επανέναρξη της Volley League γυναικών.

Οι «ασπρόμαυροι» έκαναν λόγο για θράσος ενώ κατηγόρησαν τους «ερυθρόλευκους» για προσχώρηση στο κίνημα της παύλας.

«Τα «παλικάρια» από τον Πειραιά εσχάτως όπως φαίνεται προσχώρησαν στο κίνημα της... παύλας, όταν δεν μπορέσαν να κρατήσουν τους αθλητές τους λύνοντας τα συμβόλαια τους προκειμένου να γλιτώσουν το οικονομικό βάρος αυτών.

Ο σύλλογος του Πειραιά δεν παύει να εκπλήσσει με το απύθμενο θράσος του, ενώ αυτή η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό. Ειδικά όταν στρέφονται κατά της ΕΟΠΕ, που πέρσι σε μία συνεδρία της «εν κρυπτώ» τους απένειμε τον τίτλο του πρωταθλητή.

Τότε ήταν καλός ο Καραμπέτσος και το συμβούλιο του; Ή όταν ο Αυγενάκης διόριζε την γνωστή και μη εξαιρετέα επιτροπή της ΕΕΑ με σκοπό να δημιουργήσει πρόβλημα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τότε ήταν καλός; Άνευ σχολίου, το γεγονός ότι σε ένα σημείο στην ανακοίνωση αναφέρουν ότι το μοναδικό ερασιτεχνικό άθλημα που θα ξεκινήσει θα είναι το γυναικείο βόλεϊ, ενώ στο υστερόγραφο τους παραδέχονται ότι θα ξεκινήσουν και τα υπόλοιπα», καταλήγουν στο σχόλιό τους οι κύκλοι του ΑΣ ΠΑΟΚ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.